Media

Gina Pistol și Smiley sunt în extaz! Cu cine seamănă fetița

Gina Pistol este în culmea fericirii acum! Are o carieră de succes, este cunoscută și iubită de toți oamenii care o urmăresc la televizor, are o relație fericită alături de Smiley și a devenit și mămică! Fetița are doar două zile, dar deja au apărut primele păreri despre felul în care arată și cu cine seamănă micuța.

Fetița Ginei seamănă chiar cu ea

Înainte ca Gina să nască, cei doi viitori părinți se gândeau la tot felul de aspecte legate de cea mică. Smiley susținea că la ecografii, fetița ar fi fost foarte frumoasă și nu părea să fi moștenit nasul lui, de care Smiley nu este deloc încântat.

“La ecografie nu are nasul meu, ceea ce mă bucură, dar abia aștept să o văd. Cred că o să fie foarte frumoasă”, declara Smiley în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Astfel, artistul se bucura că cea mică nu îi seamănă din acest punct de vedere și era sigur că ea va fi foarte frumoasă. Nu există niciun dubiu, având în vedere că ambii ei părinți sunt foarte arătoși. Mai mult, în ultimii ani, Gina a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din țară și acest lucru nu poate fi contestat. Chiar și în timpul sarcinii, prezentatoarea a fost în formă maximă.

Gina Pistol se recuperează rapid

Gina Pistol a dat naștere unei fetițe sănătoase, care a primit nota 10. Micuța cântărește 3,230 kg și are 51 cm lungime. Cei doi părinți au fost foarte fericiți și emoționați de venirea ei pe lume, iar Smiley a mărturisit că este PERFECTĂ.

Conform surselor celor de la Fanatik, Gina a izbucnit în lacrimi atunci când și-a ținut pentru prima dată fiica în brațe și de fiecare dată când o vede se emoționează foarte tare. Este încântată de faptul că a devenit mamă și la fel și Smiley, care îi mulțumește lui Dumnezeu în mod constant pentru minunea pe care a trimis-o în viața ei.

Aceeași sursă spune că Gina se simte foarte bine și se recuperează. Ea s-a ridicat deja din pat se plimbă prin rezerva clinicii private unde se află și urmează să învețe cum trebuie să o spele pe cea mică de la specialiști.

Comments are closed.