Media

Gina și Smiley, dezvăluiri din viața de cuplu. De ce au ajuns cei doi la ceartă

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai sudate cupluri din țară. Relația lor a a evoluat rapid și acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Lucrurile s-au schimbat complet pentru ei de când au devenit părinți și sunt extrem de fericiți cu noul lor statut. Totuși, nu pot uita că între ei au mai existat și certuri.

De ce s-au certat Gina și Smiley

Gina și Smiley formează un cuplu de ani buni. Deși la început au încercat să se ascundă de ochii lumii și au ținut relația secretă, acum sunt mândri de tot ce au construit împreună și nu mai au niciun motiv să stea retrași. Vorbesc cu drag despre orice se întâmplă între ei și sunt foarte deschiși față de fanii lor.

Totul pare perfect între ei și nu te-ai gândi că ar putea să se certe, având în vedere că se înțeleg foarte bine. Totuși, au mai avut loc și neînțelegeri care au dus la certuri. Gina a spus de mai multe ori că o deranjează la Smiley faptul că este dezordonat și își lasă lucrurile aruncate peste tot, dar cel mai mult urăște când cineva se lasă așteptat.

Prima lor ceartă a avut loc din cauza faptului că Smiley nu este punctual. Erau la începutul relației și acesta a făcut-o pe Gina să aștepte ore în șir ca să iasă la o întâlnire ce, în final, a fost anulată. Gina s-a supărat din cauza faptului că Smiley a pus munca înaintea ei și o perioadă bună de timp nu i-a mai răspuns la telefon șia fost foarte dezamăgită, având în vedere că se pregătise intens pentru acea seară.

„Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: «Ne mai vedem sau nu?». Zice: «Mai durează puțin». «Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu». (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a declarat Gina.

Smiley este un bărbat romantic

Gina apreciază mult la Smiley că este muncitor și își iubește meseria, dar spune că uneori chiar întrece măsura și lucrează în exces. Totuși, reușește să compenseze cu romantismul de care dă mereu dovadă. Îi face Ginei Pistol tot felul de gesturi care o impresionează și le întâresc relația.

De ziua ei a reușit să o surprindă plăcut și i-a pregătit ceva de vis, având în vedere că de multe ori și-ar fi dorit să îi facă o zi de naștere pe cinste, dar ea era mereu plecată. Au fost multe momente în care Gina a izbucnit în lacrimi de bucurie, când a văzut că are lângă ea un bărbat minunat.

„De ziua mea, săracul era stresat pentru că eu aveam filmări în ziua aia și trebuia să-mi spăl părul, să na… M-am trezit și Andrei mă întreabă: «Cât mai stai în baie?». Eu eram cu șamponul, cu spumă pe păr, și i-am zis: «Imediat ies! Dar avem două băi, de ce trebuie să mă stresezi pe mine?». El era stresat că voia să iasă surpriza frumos. Într-adevăr, a ieșit foarte frumos. În living mă aștepta un cvartet de coarde. Am plâns în toate filmările”, a povestit Gina.

Comments are closed.