Media

Horia Moculescu, primele declarații de pe patul de spital. Artistul este sleit de puteri: „Îmi pare rău!”

Horia Moculescu este una dintre cele mai cunoscute prezențe masculine de la noi din țară. Celebrul compozitor se bucură de mare succes chiar și acum, la peste 80 de ani. Se pare, însă, că sănătatea este cea care nu îi permite să se bucure în totalitate de reușitele sale, pentru că problemele sunt mari și îi dau bătăi de cap.

Horia Moculescu, adevărul despre starea lui

Mariana Moculescu, fosta soție a marelui compozitor, a declarat că acesta ar fi ajuns de urgență la spital, după ce nu s-a simțit deloc bine. De la aceasta aflăm că bărbatul ar fi suferind de TBC, boală care provoacă și mai multe complicații din cauza faptului că Horia nu ar putea renunța la fumat.

Bărbatul a reacționat după declarațiile femeii, fiind vizibil afectat de acestea. De la marele artist aflăm că nu a mai fumat de 22 de ani și nu a mai avut nici măcar o tentativă în acest sens. Se pare că el este dependent de un lanț de oxigen, lucru pe care îl regretă cel mi mult.

Horia Moculescu susține că îl apucă disperarea când aude ce se vorbește despre el, în condițiile în care a renunțat la vicii de ani buni. Astfel, compozitorul spune clar că nu țigările sunt cele care l-au adus acum pe mâna medicilor.

„De 22 de ani n-am pus în gură nici trabuc, nici lulea, nici narghilea nici nimic. Nu mai fumez! În schimb, boala asta există și am un lanț de oxigen și îmi pare foarte rău că-l am. Că nu este la îndemâna omului normal să-i lipsească oxigenul.

Dar de acolo până la a mă interna, pentru că m-am îmbolnăvit din cauza fumatului de care nu mă pot lăsa, mă apucă disperarea. Pentru că nu e așa.”, a declarat Horia Moculescu.

Cum se simte acum Horia Moculescu

Horia Moculescu este acum acasă, iar fiica sa are mare grijă de el. Artistul recunoaște că este necesar să se interneze, pentru investigații medicale amănunțite din cauza bolii pe care o are.

Mai exact, el trebuie să facă mai multe analize de sânge și probe de reacție la efort, pentru că nu are voie să obosească deloc. Sănătatea lui este în pericol doar după ce efectuează anumite activități banale. Chiar și atunci când face un duș simte că rămâne fără aer.

Comments are closed.