Magazin

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Hărnicie astăzi și concentrare, ca să iasă treburile bune.

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
Pentru Berbeci, bune întâlniri și bune cooperări cu colegii sau persoanele de la lucru și cu câștig financiar sau în tot cazul, nu e pagubă, ceea ce e foarte bine.

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
Pentru Tauri, ziua este aducătoare de idei sclipitoare, profesionale, chiar ingenioase, soluții noi, dar și lucru bun cu noua tehnologie sau instrumente noi de lucru.

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
Gemenii se concentrează la ce au de făcut. Bine ar fi să nu fie distrași și să-și vadă de treaba lor. Așa obțin rezultate.

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Pentru Raci, ziua este aducătoare de contacte foarte bune, noi cunoștințe cu persoane de la care culeg ceva sau primesc niște sfaturi bune pentru lucrurile pe care le au de făcut acum, mai ales dacă implică acte.

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
Leii pot fi glorioși astăzi, câștigă faimă sau o reputație bună. Se evidențiază prin experiență profesională și sfaturile bune pe care le dau.

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
Pentru Fecioare, ziua este aducătoare de inspirație. Pot primi un act sau pot face niște diligențe, niște demersuri, contactează niște persoane, ajung mailurile unde trebuie și sunt mulțumite de aceste căi ce se deschid.

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță
Balanțele sunt discrete azi. Unele se ocupă mai mult de sănătate și pot obține niște rezultate foarte bune și răspunsuri bune. Altele sunt mai atente la mediul profesional și la o persoană cu care colaborează pentru a înțelege mai bine ce vrea, ce își dorește sau ce nu își dorește.

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion
Pentru Scorpioni, ziua este foarte socială, sunt populari, au întâlniri frumoase, cu multe idei și multe piste pe care le pot urma. Poate nu e bine să aleagă deocamdată, ci doar se desfășoară un evantai de posibilități

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător
Pentru Săgetători, autoritate venită din experiența lor profesională, deci trebuie să vorbească doar lucruri pe care le știu, le cunosc, pe care se bazează.

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn
Capricornii au întâlniri diverse. Poate fi o ședință sau o discuție, mai importantă acolo unde se aduc argumente și se probează cu acte și sunt străluciți prin argumentele pe care le aduc. Sunt remarcați și de superiori.

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător
Vărsătorii sunt atenți mai mult la calitatea muncii cuiva. Poate urmăresc îndeaproape o persoană sau o instruiesc pentru a lucra bine și pentru a avea rezultate. Cooperare și în casă sau în cămin, privind confortul.

Horoscop 1 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești
Pentru Pești, foarte bună zi sub aspectul relațiilor și colaborărilor, pot găsi o persoană pe care să se bizuie, dar care și stimulează în aceeași timp și scoate de la ei ce e mai bun, așa că nu trebuie să se supere pe niște observații critice, dar care sunt foarte constructive în acest moment.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.