Magazin

Horoscop 11-17 octombrie 2021 cu Mihai Voropchievici. Balanțele vor afla un adevăr important, Taurii se mută

Horoscopul săptămânii 11 -17 octombrie cu specialistul în Numerologie Mihai Voropchievici. Care sunt cele mai importante previziuni astrologice pentru cele 12 zodii. Se pare că nativii zodiei Taur vor face o schimbare importantă, iar Balanțele vor afla un adevăr care le va da socotelile peste cap.

Horoscop 11-17 octombrie 2021 cu Mihai Voropchievici

Specialistul în Numerologie, Mihai Voropchievici prezintă horoscopul rune al acestei săptămâni. El a făcut predicții în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 1. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte:

Zodia Berbec

Nativii zodiei Berbec vor începe o viață nouă. Această zodie va fi marcată de o renaștere în toate planurile, anunță specialistul în Numerologie.

Zodia Taur

Schimbări mari pentru Tauri se anunță în această săptămână. Își vor schimba locul de muncă sau chiar casa.

Zodia Gemeni

Gemenii sunt ca un butoi cu pulbere care are nevoie de cea mai mică scânteie ca să explodeze. Dispun de foarte multă energie pe care nu știu cum să o gestioneze. Sunt puși pe ceartă, iar sfatul astrelor este să se tempereze.

Zodia Rac

Racul va avea o săptămână marcată de comunicare. Va primi tot felul de semne, dintre care unul se va dovedi extrem de important pentru acești nativi.

Zodia Leu

Leii vor trebui să dea dovadă de foarte multă prudență pentru că se vor afla pe o pojghiță de gheață destul de subțire. Atenție la neatenție!

Zodia Fecioară

Sfatul runelor pentru Fecioare este să schimbe abordarea. Dacă ați făcut ceva prost, încercați să faceți și ceva bun. Dacă ați dat cuiva mai mult decât merita, tăiați-i porția.

Zodia Balanță

Balanțele vor afla un adevăr foarte important săptămâna aceasta. Este ceva ce le-ar putea marca viața, sau chiar le-o poate schimba total.

Zodia Scorpion

Sfatul runelor pentru nativii zodiei Scorpion este să aibă răbdare. Lucrurile nu se întâmplă așa ușor, dar vor veni și vor fi tare plăcute pentru cei care știu să aibă răbdare.

Zodia Săgetător

Nativii zodiei Săgetător intră într-o atenționare totală. Traversează o perioadă în care sunt preocupați să-și rezolve problemele sufletești. Se învăluie într-o aură de mister și sunt greu de codificat.

Zodia Capricorn

Pentru nativii Capricorn, runele au următorul mesaj: nu vă mai faceți griji referitoare la starea de sănătate a celor din jur, pentru că nu este cazul, ei sunt bine. Relaxați-vă.

Zodia Vărsător

Vărsătorul este în căutarea dragostei. Vrea aventuri și traversează o perioadă cu tot felul de opțiuni amoroase. De altfel este o perioadă cu care acești nativi s-au mai confruntat.

Zodia Pești

Peștii au noroc la bani și la cadouri în această săptămână. Acești nativi vor fi răsfățați și surprinși cu tot felul de daruri.

Comments are closed.