Magazin

Horoscop 11 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile astrologice pentru ziua de luni. Se anunță o zi iniștită, cu multe vești bune dar și si cu rezolvări de probleme. Iată ce ți-au rezervat astrele pentru începutul acestei săptămâni!

Berbec

Berbecii, mai ales la început de zi, există riscul de a se ciocni cu o persoană de care au nevoie. Trebuie să ia lucrurile cu calm şi să-şi cunoască interesul.

Taur

Pentru Tauri, ziua poate anunţa în cazul lor rezolvarea unei probleme, cu nişte mici negocieri, dar intervine o persoană şi este salvator acest lucru pentru ei.

Gemeni

Gemenii au şi ei de-a face astăzi cu oamenii sau cu o persoana importantă de la care aşteaptă lucruri mari. Şi nu sunt unele sentimentale, ci mai curând legate de nişte activităţi împreună, nişte evenimente.

Rac

Pentru Raci, muncă astăzi, dar trebuie să fie clarificate anumite aspecte juridice, legale sau nişte acte care trebuie făcute. Proiectele noi le dau posibilitatea să evolueze bine în carieră.

Leu

Leii au nevoie de libertate, poate unii îşi iau o pauză de la lucru, iar aspectele sunt ca şi când ar fi în recreaţie tot timpul. Au o zi bună cu tonus bun

Fecioară

La Fecioare, ziua anunţă preocupare pentru lege şi ordine, vor să se asigure că au făcut lucrurile corect sau că mulţumesc o persoană prin ce fac. Atenţie la exigenţă exagerată.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Balanță

Pentru Balanțe, drumuri şi negustorii, negociază orice, discută. Dacă ştiu să asculte, atunci vor găsi argumentele pe placul celuilalt şi se pare că le găsesc.

Scorpion

Pentru Scorpioni, bani astăzi, care pot veni din muncă, din modul în care îşi aranjează treburile. Au un fler foarte bine şi evită nişte pierderi, astfel încît la finalul zilei se considerî câştogaţi.

Săgetător

Pentru Săgetători, fler şi intuiţie, sunt foarte centraţi şi interesaţi de nevoile lor, unii la sănătate, alţii la alte nevoi şi se ghidează bine, ca interesul lor este central acum.

Capricorn

La Capricorni, sensibilitate, receptivitate şi cumva sunt convinşi că e mult mai bine să se lase pe locul doi şi să facă lucrurile în aşa fel ca ceilalţi să fie mulţumiţi. Într-adevăr, este calea corectă astăzi.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte sociali, au simţ bun al conectării la public, aşa încât pot ajunge la inima celor care aşteaptă de la ei servicii sau produse. Ştiu cum să se conecteze cu masele.

Pești

Pentru Pești, ziua este aducătoare de autoritate şi moralitate. Trebuie să facă lucrurile numai dacă ei consideră corect aşa cum le fac, chiar dacă greşesc au nevoie să fie conformi cu propria lor conştiinţă.

Comments are closed.