Magazin

Horoscop 16-22 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 16-22 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână cu efecte astrale intense, de luni avem Lună plină sub patronajul Taurului şi ne gândim la bani. Toată săptămâna acţionăm intens pentru asta, cu mult entuziam, elan şi încredere, în prima parte a săptămânii.

Horoscop 16-22 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. În a doua parte a săptămânii, ne putem bizui şi pe relaţii, avem responsabilităţi şi facem planuri mari de viaţă. Cea mai tensionată zi a săptămânii este cea de miercuri, când sentimentul de nesiguranţă poate fi mai subliniat, tocmai de aceea trebuie să fim mai atenți și să ne facem planuri mai adecvate.

Horoscop 16-22 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, un început de săptămână care le aduce o reorganizare poate, luni şi marţi, o reorganizare a planurilor, o securizare mai mare a poziţiilor, la locul de muncă sau chiar şi în casă, îşi cer drepturile, luptă pentru ele şi au toate argumentele pentru a-şi sublinia dreptatea. A doua jumătate a săptămânii este foarte valoroasă, mai ales datorită relaţiilor, oamenilor pe care se pot baza. Vineri, o persoană în vârsta le poate da sfaturi foarte bune. În week-end, încărcarea bateriilor.

Horoscop 16-22 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

La Tauri, au şi ei un început de săptămână în care se gândesc la bani, îşi fac planuri, calcule financiare, pentru că nu vor să piardă, iar miercuri, cea mai tensionată zi, vizează actele ce privesc banii sau aranjamente patrimoniale, organizarea averii. E bine să se mai uite pe un contract sau să-şi cunoască drepturile foarte bine. A doua jumătate a săptămânii aduce autoritate şi putere, decizii importante întâlniri cu autorităţile, cu oficialii, au multe lucruri de rezolvat cu persoane puternice şi influente şi reuşesc dacă ştiu să argumenteze. În week-end, cu prietenii.

Horoscop 16-22 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Gemenii sunt şi ei preocupaţi încă de la începutul săptămânii de relaţii, pentru că datorită relaţiilor s-ar putea să mai bage ceva bani în buzunar sau un contract mai avantajos, negocieri mai bune sau persoane care valorifică atuurile şi calităţile. Miercuri îşi cer drepturile sau au sentimentul că poate cineva nu le-a văzut capacităţile şi militează pentru ele. Atenţie şi la sănătate toată săptămâna, planetele îi sprijină şi îi ajută la descoperirea unor dificultăţi. În week-end, este posibil să aibă în continuare sarcini de rezolvat.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Horoscop 16-22 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, muncesc încă de la începutul săptămânii, au bună vigilenţă la tot ce înseamnă reguli şi lege cu impact asupra muncii lor, toţi colegii trebuie să fie foarte corecţi. Miercuri, ziua tensionată, vizează în special disputele cu o persoană mai încăpăţânată sau mai retrogradă care nu înţelege lucruri sau se corecteză mai greu. În a doua jumătăte a săptămânii sunt alături de partener sau e foarte importantă compania şi ceva călătorii pe final, foarte plăcute şi spirituale chiar.

Horoscop 16-22 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, entuziasm şi elan la început de săptămână, încredere şi au şi chef sa facă lucrurile, le vin idei, sunt originali, ţin cont doar de ei, ceea ce e bine şi îşi urmează sufletul, inima. Pentru miercuri, tensiunile pot fi legate de chestiuni administrative, se împiedică de tot felul de norme şi reguli care nu ţin pasul cu ideile lor originale. Aşa că trebuie să fie un pic mai atenţi la rigori, mai ales în instituţia în care lucrează. Atenţie şi la sănătate. În a doua jumătate a săptămânii, relaţii bune, întâlniri cu oameni care îi susţin şi odihnă, pe final de săptămână.

Horoscop 16-22 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele, în primele două zile ale săptămânii, se bazează mai ales pe cultivarea încrederii în sine, e o temă activată de mult la ele, conştienţa propriei valori şi poate discuţii cu cineva din casă prind bine. În primele zile ale săptămânii, destul de multă alergătură cu treburi pe care le au de rezolvat. Pentru miercuri, tensiunile sunt legate de nevoia de libertate, pentru că multe se simt copleşite de sarcinile lor şi nu toate ar trebuie să fie ale lor. În week-end lucrează, obţin rezultate, parcă au şi mai mult chef şi întâlniri cu o persoană acolo unde cumva le-a rămas cândva inima.

Citește în continuare pentru toate zodiile pe Antena 3

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.