Magazin

Horoscop 16 august 2021. Început de săptămână greu pentru unele zodii

Horoscopul zilei de luni ne arată cum va decurge începutul săptămânii pentru noi. Unele zodii vor avea o zi ușoară și plină de reușite și așa le va merge toată săptămâna, în timp ce alți nativi vor reuși cu greu să ducă la bun sfârșit chiar și planurile cele mai ușoare.

Zodia Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt plini de energie, activi, cu chef de treabă și parcă găsesc mereu ceva de făcut. S-au relaxat în weekend și acum au venit cu forțe proaspete pentru a duce la bun sfârșit toate planurile pe care le au.

Horoscop săptămânal 16-22 august. Unele zodii au întâlniri care le schimbă viața

Zodia Taur

Taurii simt nevoia să se retragă fie în intimitatea căminului, fie în zone liniștite. Au nevoie să nu vadă pe nimeni, să stea singuri sau doar în compania celor dragi și să își facă planuri de viitor, să se gândească la problemele pe care le au.

Mihai Voropchievici: Mesajele Universului pentru zodii, în a doua jumătate a anului

Zodia Gemeni

Se poate să realizați că aveți și voi o parte de vină într-o dispută cu cineva. Nu trebuie să aveți mereu dreptate, ci trebuie să țineți cont și de ce au de zis ceilalți, pentru că nu se poate să fie toți de acord cu tine, mai merită să îi asculți și pe ei.

Zodia Rac

E posibil să faceți cunoștință cu cineva de care vă leagă multe lucruri. Dacă nu dați voie celor din jur să se deschidă în fața voastră, nu veți ști niciodată câte aveți în comun cu ei. Fiți mai sociabil și legați relații de prietenie.

Zodia Leu

Ești mai comunicativ și te concentrezi mai ușor, spre deosebire de zilele trecute. Weekend-ul chiar te-a ajutat să te relaxezi și acum te simți mai bine, semn că vei avea parte de multe realizări chiar de la începutul acestei săptămâni.

Zodia Fecioară

Relația voastră de cuplu capătă stabilitate și deja începeți să vă faceți planuri de viitor. V-ați apropiat mult în ultima perioadă și acum considerați că a venit momentul să faceți și pasul următor, pentru a vă uni și destinele pentru totdeauna.

Zodia Balanță

Se poate să fie o sărbătoare în familie și să revedeți cu persoane pe care nu le-ați mai întâlnit de ani buni. Vă prinde bine o astfel de reuniune, mai ales că de ceva timp nu ați mai fost la o petrecere și nu prea v-ați mai distrat.

Zodia Scorpion

Ești în formă, dornic de schimburi de idei și informații și asta adună mulți oameni în jurul tău. Toți vor să colaboreze cu tine și simt nevoia să asculte ce au de zis, pentru că au încredere în ideile și planurile tale.

Zodia Săgetător

Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător cere nativilor să depună mai mult efort la locul de muncă. Ceea ce faci sigur va fi apreciat de către superiori și vor ști imediat ce au de făcut pentru a-ți mulțumi.

Zodia Capricorn

Este de preferat să fii onest, chiar și în situațiile complicate. Chiar dacă vezi azi cum cineva încearcă să te prostească și profită de bunătatea ta, cel mai bine este să îi faci jocul și să îi arăți la sfârșit că greșește, decât să intri în scandaluri.

Zodia Vărsător

Este important să fiţi în preajma apropiaţilor astăzi, pentru că nu ai deloc o stare bună! Treci printr-o perioadă destul de grea și ai nevoie de sprijin din partea celor dragi, pentru că ei sunt singurii care știu cum să se comporte.

Zodia Pești

Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să fii tu însuți. Cei din jur se vor bucura să vadă că ești o persoană pe care pot conta și care nu se ascunde după bariere.

Comments are closed.