Magazin

Horoscop 16 iulie cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Astrologul Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni complete pentru ziua de 16 iulie 2022. Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru acestă zi de weekend, în funcție de zodia ta.

Berbec

Sunt într-o dispoziție bună, dar spre prânz chiar au nevoie de înțelegere. Pot oferi însă, la rândul lor niște sfaturi din propria experiență celor cu probleme sentimentale. Atenţie la drum.

Taur

Ziua este marcată de relații sociale, întâlniri frumoase și pot face gesturi foarte plăcute pentru cei din preajmă.

 Gemeni

Vorbim de popularitate. Astăzi vor să ia ochii tuturor. Sunt într-o formă bună şi pot impresiona.

Rac

Ziua aduce drumuri sau întâlniri cu persoane deosebite sau experiențe deosebite. E bine să se afle în locuri unde într-adevăr simt că-și pot descărca sufletul.

Horoscop 16 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Stau binele la capitolul cheltuieli și bani. De fapt, nu prea cheltuie deloc, cheltuie alţii pentru ei, sau pur şi simplu fac lucruri cu economie, dar care la fac plăcere.

Fecioară

Muncesc în prima parte a zilei, sau fac servicii pentru diverse persoane. Se simt bine că se întâmplă așa. Au parte de prieteni, după-amiază. Discuțiile pot atinge însă și subiecte sensibile.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Balanţă

Balanţele sunt în formă, mai ales cele care sunt în vacanță, sau reușesc să-și facă bucurii astăzi, și inclusiv sentimentale, iar întâlnirile sunt pline de curtoazie.

Scorpion

Casa și căminul sunt în atenția lor și au un spor astăzi după-amiază. Reușesc în ceva, repară sau achiziționează ceva plăcut pentru casă.

Săgetător

Pot avea și ei nevoia să stea mai mult cu ei înșiși şi să-și regleze emoționalul. Persoanele tandre din familie sunt căutate de ei.

Capricorn

Ziua poate aduce vizite pe seară, întâlniri plăcute, frumoase, chiar sentimentale.

Vărsător

Fac o cheltuială de dragul lor, își fac un cadou sau cadoul pentru ei, că pot bucura pe cineva printr-un cadou.În tot cazul, cheltuieli.

Peşti

Ziua este aducătoare de grijă de sine și o stare dulce pentru sufletul lor.Ascultă o muzică bună sau sunt lângă persoanele potrivite.. În tot cazul, au hrană sufletească astăzi.

Comments are closed.