Magazin

Horoscop 17 mai 2021. Morala zilei pentru zodii: o greșeală repetată de mai multe ori este o decizie

Horoscop 17 mai 2021. Morala zilei pentru zodii spune că o greșeală repetată de mai multe ori este o decizie. Unii ar merge mai departe de atât și ar susține că e suficient să repeți greșeala o singură dată, iar ea să devină o decizie.

Horoscopul zilei de luni, 17 mai 2021

Plecând de la morala zilei: o greșeală repetată de mai multe ori este o decizie, iată care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie în parte.

Zodia Berbec

Alungă-i din viața ta pe cei care te trag în jos doar pentru ei știu că nu vor putea să urce vreodată. Ai încredere în tine și urmează-ți visul.

Zodia Taur

Prietenul la nevoie se cunoaște, iar nativii zodiei Taur vor simți asta pe pielea lor. Un sfat bun, o îmbrățișare și o strângere de mână la nevoie, pot face minuni.

Zodia Gemeni

Totul se va transforma într-o banalitate dacă nu vei aduce un aer de schimbare. Nu te plafona! Ieși din zona de confort pentru că te așteaptă multe surprize.

Zodia Rac

Fii recunoscător pentru porțile care ți se deschis și nu mai cârcoti atât. Învață să te bucuri fără să pui atât de multe întrebări și fără să fii sceptic.

Te-ar putea interesa și: Horoscop săptămâna 17-23 mai

Zodia Leu

Este timpul să faci curat în mintea și în sufletul tău. Lasă în urmă tot ce te-a rănit, uită-i pe cei care te-au tras în jos, și privește drept înainte. Te vei redescoperi.

Zodia Fecioară

Tu încurci lucrurile și tot tu le descurci. Detașează-te de mărunțișurile care te împiedică să vezi realitatea așa cum este ea. Ai nevoie de o mai bună organizare și de claritate mentală.

Zodia Balanță

Ia aminte sfaturi de viață de la persoanele mai în vârstă din jurul tău care sunt încântate să-și povestească din experiențele lor. Învață și din greșelile altora, ca să nu mai ai ocazia să le faci și tu.

Zodia Scorpion

Nu le poți face pe toate și, mai important decât atât, nu le poți face pe toate bătând din palme. Nu te mai judeca atât și nu mai trage de tine în toate direcțiile pentru că vei ajunge să cedezi. Fii mai indulgent cu propria persoană. Fă-ți timp și pentru relaxare.

Zodia Săgetător

Te grăbești spre nicăieri. Te comporți de parcă ar veni sfârșitul lumii. Ia totul mai ușor, fii mai calculat și lucrează cu pauze. E foarte important și pentru mintea și pentru corpul tău.

Zodia Capricorn

Ar trebui să știi că nu e suficient să-ți tot ceri scuze. Nimeni nu face nimic cu scuzele tale. Ideal este să nu mai repeți greșeala făcută. Așa cum spune și morala zilei: o greșeală repetată de mai multe ori este o decizie.

Zodia Vărsător

Te bucuri din plin de această zi, chiar dacă nu totul merge conform planurilor tale. Familia îți este aproape și te simți mai puternic ca niciodată.

Zodia Pești

Bazează-te pe fapte concrete și nu mai pleca urechea la tot felul de prostii îmbrăcate în zvonuri. Tu știi cine ești și îi cunoști bine și pe cei ce te înconjoară. Nu ai nimic de demonstrat.

Comments are closed.