Magazin

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Suntem maeştri ai eschivării, dacă nu ne convine ceva ne fofilăm şi rezolvăm lucrurile aşa.

Horoscop 19 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi un pic ciudată, mai ales că putem fi alergaţi sau ajungem în multe locuri, vorbim cu multă lume. Să fim un pic atenţi.

Berbec

Atenţie la drumuri pentru cei care călătoresc. Mai multă atenţie şi mai puţină agitaţie în întâlniri şi discuţii.

Taur

Dacă sunt nevoiţi să cheltuiască nu le convine şi nici ziua nu recomandă prin aspectele ei, deci mai bine nu răspund la telefon dacă trebuie să dea ceva de la ei.

Gemeni

Pentru Gemeni, o zi care aduce împrăştiere. Urmăresc mai multe piste şi poate sunt destul de confuzi sau nu pot să se decidă, nu ştiu ce să aleagă. Una dintre acele zile în care mai bine nu fac lucruri prea importante.

Rac

Pentru Raci, multe gânduri le aleargă prin minte, poate şi uşoare sentimente de vinovăţie, poate ar fi putut să facă lucrurile mai bine, dar uşor uşor lucrurile se vor calma, nu trebuie să ceară de la ei acum să tragă concluzii. Vor veni şi zile pentru asta.

Leu

Pentru Lei, ziua este aducătoare de multe discuţii şi nu toate foarte bune. Se pierde timp, de fapt, în comentarii fără rost.

Fecioară

Pentru Fecioare, vorbim astăzi de energie mentală bună. E bine să aibă un scop foarte clar. Aici poate trebuie să stabilească care e prioritatea zilei sau prioritatea acestei perioade pentru a nu se pierde pe piste false.

Balanţă

Au mai multe lucruri pe care le urmăresc acum sau pot privi o situaţie din mai multe puncte de vedere şi este bine aşa, e măsura omului inteligent, însă poate fi un pic dificil să împace două persoane sau să împace două puncte de vedere.

Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este aducătoare de discuţii în jurul banilor. Poate că vor să convingă pe cineva, să facă o cheltuială sau să fie de acord cu o investiţie. În tot cazul, discuţiile sunt prea stufoase şi poate merită aşteptată o zi mai bună.

Citește mai mult pe Antena 3

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.