Magazin

Horoscop 19 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 19 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 19 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
Berbecii au claritate, dar și nervozitate. Cineva sigur este supărat din asta.

Horoscop 19 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
Taurii primesc niște semnale din partea corpului sau vin niște analize. Pe de altă parte o muncă obositoare astăzi și poate treburile cele mai dificile ar fi bine să fie amânate.

Horoscop 19 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
Pentru Gemeni, prietenii nu prea sunt prezenți, nu prea sunt acolo unde ei vor și nu își găsesc locul în mediul în cre sunt. Se simt străini în grup.

Horoscop 19 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Pentru Raci, ziua este aducătoare de tensiuni, ba chiar certuri și dispute. Nu sunt de acord cu unele măsuri care se iau și le comentează, iar asta nu le aduce prieteni.

Horoscop 19 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
Pentru Lei, sănătate nu a lor, ci a altcuiva este în atenție și caută un specialist și pun cap la cap informații. Nu prea sunt lămuriți cu ce se întâmplă.

Horoscop 19 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
Pentru Fecioare, dificultățile acestei zile sunt legate de parteneriate și relații.

Horoscop 19 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță
Pentru Balanțe, ziua este și ea aducătoare de tensiuni, mai ales în relația cu partenerul sau cu cineva apropiat. Au sentimentul că li se ascund lucruri.

Citește mai mult pe Antena 3

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.