Magazin

Horoscop 2 octombrie 2021. Gemenii încep o nouă relație, Peștii fac investiții

Horoscopul zilei de sâmbătă, 2 octombrie 2021. Cu ce vești vin astrele pentru zodii, în această zi. Tot ce trebuie să știi despre previziunile astrologice în funcție de semnul tău zodiacal. Nativii zodiei Gemeni, de exemplu, încep o nouă relație, cu entuziasm și încredere.

Horoscopul zilei, 2 octombrie 2021

Iată care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, precum și recomandările din partea astrelor.

Zodia Berbec

Vi se propune o activitate în grup ceea ce nu vă încântă absolut deloc. Preferați, mai degrabă, să stați singur în fața calculatorului și să vă faceți treaba. Totuși, recomandarea astrelor este să ieșiți puțin din zona de confort.

Zodia Gemeni

Pentru nativii singuri astăzi este o zi importantă. Au toate șansele să fie loviți de săgeata lui Cupidon. Gata cu singurătatea! A venit timpul să vă bucurați, să iubiți și să fiți iubiți.

Zodia Rac

Sunt bani de luat pentru voi, astăzi. Asta anunță astrele care vă și avertizează să aveți grijă ce faceți cu ei, pentru că e posibil să vă scape printre degete.

Zodia Leu

Vă faceți timp pentru relația de cuplu, deși aveați alte planuri pentru astăzi. V-ați dat seama că partenerul de viață este nemulțumit că nu îi oferiți atenție, și de aceea astăzi le lăsați pe toate ca să fiți acolo pentru el/ea.

Zodia Fecioară

Vă apucați serios de treabă prin casă. Vi se pare că prea s-au aglomerat toate și nici nu mai puteți gândi când în jurul vostru este debandadă. Luați-vă timpul necesar pentru a le pune pe fiecare la locul lor.

Zodia Balanță

Și Balanțele se gospodăresc astăzi. Fac tot felul de retușuri din prin casă, prin documente, și își crează un spațiu de relaxare unde vor petrece cea de-a doua parte a zilei.

Zodia Scorpion

Astăzi este prilej de dat bani, de făcut tot felul de plăți, activitate care nu vă place de nicio culoare, dar nu aveți de ales. În a doua parte a zilei veți primi musafiri, iar asta vă va ocupa toată seara.

Zodia Săgetător

Pentru ziua această zi începe cu câteva turbulențe pe plan sentimental. Lucrurile se vor așeza ulterior, dar până atunci va trebui să dați explicații persoanei iubite.

Zodia Capricorn

Vă veți bucura de o zi frumoasă, fără griji și probleme. Singura nemulțumire va fi legată de bani care se pare că nu vă ajung orice ați face. Poate ar trebui să mai economisiți.

Zodia Vărsător

Ce începe prost se va termina întotdeauna bine, astfel că este indicat să fiți optimiști și să nu vă lăsați dărâmați de niște mici piedici.

Zodia Pești

Azi e rost de investiții pentru nativii Pești care au pus niște bani deoparte și se pare că a venit vremea să facă ceva cu ei.

Comments are closed.