Magazin

Horoscop 20 iulie 2021. Vezi ce îți rezervă astrele astăzi. Leii sunt răsfățații zilei

Horoscop 20 iulie 2021. Citește previziunile pentru a doua zi din săptămână. Astrele au tot felul de surprize pentru zodii, mai mult sau mai puțin plăcute. Vezi care sunt previziunile în funcție de semnul zodiacal în care ești născut.

Horoscopul zilei de marți, 20 iulie 2021

Previziuni astrologice pentru toate zodiile. De departe, norocoșii zilei sunt Leii care au parte de surprize dulci din partea persoanei iubite.

Zodia Berbec

Nu știi cum să abordezi ziua asta: să te spetești cu munca, sau să te odihnești. Ar trebui să faci exact cum simți, pentru că nu ți se întâmplă des să ai de ales.

Zodia Taur

Nu lăsa amintirile să te țină captiv într-o zonă din trecut care nu mai are nimic de oferit. Rupe-te de trecut o dată pentru totdeauna și vei vedea schimbări în viața ta.

Zodia Gemeni

Resursele financiare nu sunt dintre cele mai bune, de aceea este posibil să ai nevoie de ajutorul familiei pentru a ieși dintr-un impas financiar. Ai grijă la cheltuieli! Ești tentat să cheltui pe tot felul de obiecte care nu îți sunt de folos.

Zodia Rac

Fă un efort să te adaptezi la situațiile noi care apar în mediul profesional. Nu e un capăt de lume, dar trebuie să ieși puțin din zona de confort. Îți va prinde bine pe viitor.

Zodia Leu

Leii sunt răsfățații zilei. Se bucură din plin de atenția persoanei iubite care îi tratează ca pe adevărați regi. În a doua parte a zilei sunt șanse să vă revedeți cu familia extinsă.

Zodia Fecioară

Nativii acestei zodii dau dovadă de un calm ieșit din comun, în ciuda problemelor cu care se confruntă. În plan profesional totul merge ca pe roate, în rest totul scârție. E doar o perioadă proastă care se va stinge curând.

Zodia Balanță

Evenimentele care au loc astăzi vă dau motiv de bucurie și de împlinire sufletească. Cei dragi vă sunt alături și simțiți din plin protecție divină.

Zodia Scorpion

Stai departe de cei din jurul tău care se plâng mereu. Nu-i lăsa să te acapareze cu problemele lor, cu care tu nu ai nicio legătură.

Zodia Săgetător

Muncești mult, dar merită tot efortul. Trage tare pentru că rezultatele vor veni chiar mai repede decât te aștepți. În a doua parte a zilei se înrevede o întâlnire de afaceri, cu mari perspective.

Zodia Capricorn

E un moment bun să te deconectezi de tot și toate și să analizezi în tihnă o problemă care te macină de multă vreme. Este acum ori niciodată.

Zodia Vărsător

Sfatul astrelor este să vă limitați strict la activitățile strict necesare și de rutină pentru că este o zi cu predispoziții la întârzieri, frustrări, dificultăți materiale.

Zodia Pești

Te simți bine printre oamenii care îți oferă siguranță, armonie și pace interioară. Faci tot posibilul să stai lângă ei și să îi eviți pe cei care îți plâng de milă.

Comments are closed.