Magazin

Horoscop 23 noiembrie 2021. O zi de marți cu ghinioane și obstacole

Vezi ce îți rezervă astrele pentru marți, 23 noiembrie. Ce se va întâmpla cu zodiile, cine are noroc și cine are ghinion!

BERBEC

Universul ți-a oferit în mod constant lecții despre sănătatea ta mentală în ultimul an și jumătate, Berbec. Timpul petrecut de Nodul Sud în Săgetător ți-a cerut să reevaluezi ceea ce crezi despre viață și să îți reexaminezi abordarea relațiilor și a potențialului tău. Cerul de marți atinge această poveste pe măsură ce soarele iluminator se contopește cu nodul sudic. Acest aspect de coborâre a energiei vă cere să vedeți ce blocaje mentale vă mai stau în cale.

TAUR

Te-ai confruntat cu probleme de relații de lungă durată în stânga și în dreapta, Taur. Prezența nodului sudic în Săgetător a făcut ca totul să fie important pentru tine să determini ce tipare ți-au blocat calea spre adevărata intimitate în ultimul an și jumătate. Cerul de marți se concentrează asupra acestei povești, pe măsură ce soarele fuzionează cu nodul sudic, luminând ce blocaje necesită încă demontare.

GEMENI

Cerul de marți te găsește revenind la una dintre cele mai importante teme din viața ta din ultimul an și jumătate, Gemeni. Prezența Nodului Sud în semnul tău opus, Săgetătorul, te-a făcut să te confrunți frontal cu piedici de lungă durată în relații. Soarele iluminator fuzionează astăzi cu nodul sudic, ghidându-te direct spre ceea ce a rămas care necesită transformare în abordarea ta de a forma parteneriate intime.

RAC

Ai fost atent la circumstanțele schimbătoare care îți înconjoară echilibrul dintre viața profesională și cea privată, Rac? Prezența nodului sudic în Săgetător te-a ajutat să te eliberezi de atitudini depășite față de exerciții fizice, sănătate și circumstanțe profesionale în ultimul an și jumătate. Peisajul cosmic de marți te găsește trimițându-ți toată concentrarea spre blocajele care încă necesită demontare în acest domeniu, pe măsură ce Soarele care îți ghidează calea fuzionează cu nodul sudic.

LEU

Universul ți-a trimis o grămadă de lecții importante în jurul romantismului, Leu. Timpul petrecut de nodul sudic în Săgetător în ultimul an și jumătate te-a ajutat să te eliberezi de moduri depășite de abordare a intereselor romantice, a sexualității tale și a credinței în propriile proiecte creative. Cerul de marți vede planeta ta guvernatoare, soarele iluminator, fuzionând cu nodul sudic, scăzând nivelul de energie și ajutându-te să recunoști orice alte obstacole care încă se întrevăd în aceste arene.

FECIOARĂ

Te-ai confruntat cu multe drame familiale în ultimul an și jumătate, Fecioară. Timpul petrecut de Nodul Sud în Săgetător te-a ajutat să realizezi ce trebuie eliberat în acest domeniu, mai ales în jurul vieții tale de familie și a problemelor emoționale care provin din educația ta timpurie. Cerul de marți vede soarele contopindu-se cu nodul sudic, ajutându-te să te concentrezi asupra a ceea ce mai trebuie să renunți în aceste arene.

BALANȚĂ

Peisajul cosmic de marți lucrează pentru a te ajuta să îți reanalizezi stilul de comunicare, Balanță. Nodul sudic al destinului a campat în Săgetător în ultimul an și jumătate, ajutându-te să lucrezi activ la problemele de sănătate mintală și la blocajele de comunicare. Soarele iluminator își petrece ziua contopit cu nodul sudic, luminând orice obstacol rămas care trebuie mai bine demontat în aceste departamente.

SCORPION

Universul ți-a testat în mod constant capacitatea de a renunța la problemele de încredere în sine de lungă durată, Scorpionule. Nodul sudic din Săgetător te-a presat să faci această treabă în ultimul an și jumătate, iar uniunea de astăzi a Soarelui cu nodul sudic lucrează pentru a ilumina orice blocaje care încă stau în cale. Luați-vă un răgaz pentru a examina sentimentele care se agită în jurul valorii de sine, resurselor și talentelor dvs.

SĂGETĂTOR

Ai fost pus cu adevărat la încercare în ultimul an și jumătate, Săgetătorule. Nodul sudic al destinului a străbătut semnul tău, cerându-ți să îți reexaminezi relațiile cu sănătatea și sentimentul de independență într-o lumină nouă. Cerul de astăzi găsește soarele iluminator formând o conjuncție cu nodul sudic, strălucind un nou sentiment de conștientizare asupra oricăror obstacole rămase în jurul sentimentului tău de sine.

CAPRICORN

Este timpul să renunți la trecut, Capricorn. Ai făcut o muncă emoțională internă serioasă în ultimul an și jumătate, deoarece nodul sud al destinului a campat în Săgetător. Acest plasament te-a ajutat să debarasezi tiparele de comportament autosabotat și să scapi de scheletele emoționale din psihicul tău. Cerul de astăzi găsește soarele iluminator contopit cu nodul sudic, ajutându-vă să vă concentrați asupra tiparelor de autodepășire la care mai trebuie să renunțați.

VĂRSĂTOR

În calitate de Vărsător, te găsești mai preocupat de grupurile de prieteni și de viața socială decât alte semne. Prezența nodului sudic în Săgetător te-a ajutat să te eliberezi de legăturile comunitare care nu-ți mai servesc și să renunți la aspirații depășite în ultimul an și jumătate. Cerul de marți găsește Soarele iluminator într-o conjuncție cu nodul sudic, ajutându-te să te concentrezi asupra acestei povești în grupul tău social.

PEȘTI

Cariera a fost un punct de interes constant pentru tine în ultimul an și jumătate, Pești. Nodul Sud al destinului a campat în Săgetător, ajutându-te să eliberezi povești depășite care se agită în jurul carierei și reputației tale. Cerul de marți te înconjoară înapoi la această poveste și face lumină asupra oricăror blocaje care încă îți stau în calea progresului, pe măsură ce soarele iluminator fuzionează cu nodul sudic.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.