Magazin

Horoscop 24 august 2021. Despărțire dureroasă pentru această zodie

Horoscop 24 august 2021. Nu aduce anul ce aduce ceasul. Se potrivește bine această expresie la ceea ce urmează să se întâmple cu zodiile. Întâlniri neașteptate, surprize plăcute și mai puțin plăcute, dar și probleme sentimentale. Există o zodie care va avea parte de o despărțire dureroasă.

Horoscopul zilei de 24 august 2021

Iată care sunt previziunile astrologice pentru ziua de marți, 24 august 2021. Ce te așteaptă în funcție de zodia. Previziunile astrelor pentru fiecare zodie în parte, plus recomandări.

Zodia Berbec

Pare că a venit ziua în care ești recompensat pentru pentru realizările și eforturile suplimentare de la locul de muncă. Poate fi vorba de un bonus, sau de o primă, sau de promisiunea unei măriri salariale.

Zodia Taur

Astrele te sfătuiesc să nu faci investiții în proiecte de grup, sau planuri personale de viitor, cel puțin pentru moment. Fii precaut în gestionarea bugetului.

Zodia Gemeni

Nu fi paranoic, dar nici prea deschis cu persoanele noi pe care le întâlnești. De asemenea, fii mai blând cu tine, pentru că prea mult te judeci și te pedepsești pentru tot felul de nimicuri.

Zodia Rac

Astăzi cunoști persoane care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine și cu care poți vorbi deschis și pe larg despre planuri și dorințe. Ai grijă, totuși, că, printre aceste persoane se pot strecura și unele cu intenții ascunse.

Zodia Leu

Pentru tine contează foarte mult confirmările și validările pe care le primești din partea familiei, și dacă asta nu se întâmplă întotdeauna, te demoralizezi foarte tare.

Zodia Fecioară

Din prea mult entuziasm te abați de la lista de cumpărături și faci achiziții destul de costisitoare care atentează la bugetul pentru toată săptămâna, dacă nu chiar toată luna. Un pic de economie nu strică nimănui, să știi.

Zodia Balanță

Înainte să te lași pradă impulsului, caută să gândești și abia apoi acționează. În rest, astăzi dispui de un tonus mental foarte bun și de o dispoziție de milioane.

Zodia Scorpion

Săgetătorii trag tare pentru a-și împlini un vis măreț. E nevoie de un efort susținut pentru a acești nativi să simtă că și-au atins obiectivul. Aveți grijă totuși să vă mai și odihniți în drumul vostru spre succes.

Zodia Săgetător

Nativii aflați într-o relație care nu a fost pe roze în ultima vreme au toate șansele să treacă printr-o despărțire dureroasă. Deși sunt conștienți că oamenii nu se schimbă și că uneori este bine să-i lași să plece, suferința tot este mare.

Zodia Capricorn

Ai putea întâmpina probleme de comunicare în raport cu cei dragi. Practic, nimic din ce vei spune nu va ajunge clar și concis la urechile lor, și astfel ar putea apărea mici disensiuni între tine și ei.

Zodia Vărsător

Te bucuri de multă inspirație și creativitate în a doua zi din această săptămână, și rezolvi probleme pe care le-ai tot amânat tocmai din lipsa inspirației. În a doua parte a zilei vei primi o surpriză dulce.

Zodia Pești

Întâmpini multe dificultăți la locul de muncă, din cauza unor persoane care nu te plan prea tare. Sfatul astrelor este să-ți vezi de treabă și să nu dai curs discuțiilor în contradictoriu.

Comments are closed.