Magazin

Horoscop 25 iunie 2022. Un început de weekend destul de dificil pentru Raci, dar cu noroc pentru Scorpioni

Ziua de sâmbătă vine cu peripeții pentru anumite zodii, dar aduce și mare noroc pentru alți nativi. Vezi în continuare horoscopul de 25 iunie 2022 pentru toate zodiile.

♈ BERBEC

Luna își încheie astăzi călătoria prin Taur, dragă Berbecule, formând o legătură dulce cu Pluton, care îi dă putere, după-amiază. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te înfierbânta atunci când vine vorba de chestiuni financiare și profesionale, deoarece universul îți reamintește ce șef ești! Vei observa o schimbare în această seară, când Luna își face loc în Gemeni, aducând o energie înălțătoare și vorbăreață la masă. O energie romantică și cochetă va umple aerul pe măsură ce se apropie ora vrăjitoarelor, iar Luna se apropie de dulcele Venus, așa că asigură-te că îmbrățișezi foarte tare acea persoană specială.

♉ TAUR

O energie mistică te va înconjura în această după-amiază, dragă Taur, deoarece Luna Taurului formează o conexiune dulce cu împuternicitul Pluton. Acest climat cosmic îți va da putere și sprijin, în timp ce strămoșii tăi te încurajează de dincolo de văzduh. Folosește această energie ca o scuză pentru a te conecta cu puterea ta superioară, arătându-ți recunoștința în timp ce îți apreciezi numeroasele binecuvântări. Vibrația se va schimba în această seară, când Luna intră în Gemeni vorbăreț, redirecționându-vă atenția către securitatea financiară și tărâmurile materiale. Ideile de a face bani s-ar putea manifesta pe măsură ce Luna se apropie de Venus mai târziu în această seară, așa că nu uitați să vă notați în jurnal planurile geniale.

♊ GEMENI

Nu vă simțiți vinovat că zburați sub radar astăzi, dragi Gemeni, deoarece Luna își încheie călătoria prin Taur. Acest plasament luminos va scoate la iveală artistul liniștit care trăiește în tine, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a reflecta asupra sentimentelor tale, în timp ce le canalizezi printr-o ieșire creativă. Vibrația va deveni deosebit de intensă după-amiaza, când Luna îi va da un sărut lui Pluton profund, declanșând emoții profunde. Din fericire, vei începe să te simți mult mai elevat și să te simți ca tine însuți în această seară, când Luna intră în semnul tău, aducând o strălucire în aura ta în următoarele două zile.

♋ RAC

Luna Taurului împarte astăzi o conexiune de susținere cu profundul Pluton, dragă Rac, intensificând legăturile tale romantice. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a-ți dezveli sufletul în fața acelei persoane speciale, dar încearcă să nu fii prea încrezător cu cineva pe care abia l-ai cunoscut. Este posibil să începi să te simți mai păzit și mai liniștit pe măsură ce se lasă seara, când Luna își face loc în Gemeni și în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. În timp ce aceste vibrații ar putea deveni puțin cerebrale în zilele următoare, o mână de ajutor din partea lui Venus îți va reaminti importanța iubirii de sine, ceea ce face ca această noapte să fie perfectă pentru a îmbrățișa singurătatea și luxul.

♌ LEU

Dă-ți o mare palmă pe spate astăzi, dragă Leu, deoarece Luna Taurului se conectează cu Pluton, activându-ți casele solare a șasea și a zecea. Acest climat cosmic îți va cere să te recompensezi după ce ai supraviețuit unei alte săptămâni de muncă, deoarece universul îți dă permisiunea de a culege roadele muncii tale asidue. Aceste vibrații sunt, de asemenea, excelente pentru a investi în viitorul tău profesional, deși va trebui să te pregătești pentru munca grea care te așteaptă. Vei observa o schimbare în această seară, când Luna intră în Gemeni, aducând o energie socială și vorbăreață la masa de lucru în următoarele două zile.

♍ FECIOARĂ

Universul te va răsplăti pentru că ești îndrăzneață și unică astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna în Taur împarte o conexiune de susținere cu profundul Pluton. Aceste vibrații sunt minunate pentru a încerca un nou stil, pentru a experimenta o ieșire artistică și pentru a întări legăturile pe care le împărtășești cu cei mai buni prieteni ai tăi. Nu vă fie teamă să îmbrățișați profunzimile sufletului vostru, deoarece făcând acest lucru vă veți simți extrem de terapeutică și plină de satisfacții. Vibrația se va schimba atunci când Luna va intra în Gemeni, seara, redirecționându-ți atenția către ambițiile profesionale în următoarele două zile. Folosește această energie pentru a face strategii pentru cariera pe care ți-o dorești, chiar dacă ai prefera să te bucuri de un weekend relaxant.

♎ BALANȚĂ

O eliberare majoră va veni în calea ta astăzi, dulce Balanță, când Luna își încheie călătoria prin Taur și prin a opta ta casă solară. Aceste vibrații vor fi extrem de terapeutice la nivel emoțional, deși s-ar putea să ai nevoie să dai drumul unor sentimente înăbușite după-amiaza, când Luna îi dă un sărut lui Pluton transformator. Deși atmosfera va fi atât grea, cât și plină de satisfacții în cea mai mare parte a zilei, vei simți o schimbare pe măsură ce se manifestă seara și Luna intră în Gemeni. Acest plasament luminos va activa sectorul spiritual al hărții tale, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a te conecta cu partea cealaltă.

♏ SCORPION

Împrejurimile tale se vor simți animate de romantism astăzi, dragă Scorpion, deoarece Luna în Taur luminează sectorul din harta ta care guvernează dragostea. Fie că ești singur, cu inima frântă sau într-o relație, aceste vibrații sunt despre a te apleca asupra frumuseții, pe măsură ce universul te împinge să găsești profunzime și armonie în lumea din jurul tău. O energie de suflet pereche se va manifesta până la jumătatea dimineții, când Luna îi va da un sărut Soarelui, activând sectorul spiritual al hărții tale. Aceste vibrații pot fi deosebit de benefice dacă sperați să câștigați afecțiunea cuiva special, așa că asigurați-vă că flirtați!

♐ SĂGETĂTOR

Încearcă să nu fii prea critic cu tine sau cu oamenii din jurul tău astăzi, dragă Arcașule, deoarece Luna își încheie călătoria prin Taur și prin a șasea ta casă solară. Acest climat comic ar putea scoate la iveală perfecționistul interior din tine, deși punerea unor așteptări nerealiste asupra ta sau a celorlalți ar putea fi un mare pas greșit. Din fericire, o conexiune dulce între Luna și Pluton te va ajuta să vezi lucrurile cu rațiune, fără a renunța la simțul puterii sau la dorința ta de a evolua. Atenția ta se va îndrepta către problemele inimii pe măsură ce se lasă seara și Luna își face loc în cochetul Gemeni.

♑ CAPRICORN

Nu ezita să intri în puterea ta personală astăzi, deoarece Luna în Taur formează o legătură dulce cu Pluton, care îți dă putere. Aceste vibrații te pot ajuta să evoluezi în cea mai elevată versiune a ta, deși va trebui să fii dispus să te transformi în persoana pe care te vizualizezi devenind. Vibrațiile se vor schimba pe măsură ce Luna intră în Gemeni, punându-vă într-un spațiu de gândire eficient și organizatoric în următoarele două zile. Folosește această energie pentru a duce la bun sfârșit orice plan pe care l-ai făcut pentru a te îmbunătăți pe tine și circumstanțele tale, elaborând strategii pentru zile mai luminoase în viitor.

♒ VĂRSĂTOR

Nu te simți vinovat că stai întins prin casă toată ziua, dragă Vărsătorule, deoarece Luna își încheie călătoria prin Taur și prin sectorul din harta ta care guvernează fericirea domestică. O conexiune dulce între Luna și Pluton te poate ajuta să te scuturi de orice bagaj emoțional pe care l-ai purtat cu tine prea mult timp, deși s-ar putea să fie nevoie să te răsfeți cu puțină autoîngrijire și singurătate. Din fericire, vei începe să te simți mai extrovertit și mai sociabil pe măsură ce Luna își face loc în vorbărețul Gemeni. Acest plasament luminos este despre distracție, așa că asigurați-vă că vă adunați prietenii pentru o ieșire în oraș.

♓ PEȘTI

Cuvintele tale vor fi la fel de groase ca melasa astăzi, dragă Pești, deoarece Luna în Taur aduce o energie împământenită și profundă în sectorul din harta ta care guvernează comunicarea. Acest climat cosmic îți va declanșa, de asemenea, latura ta curioasă, deși învățarea va veni mult mai ușor prin atingere și acțiune decât citind despre ceva sau primind instrucțiuni verbale. Gesturile romantice ar putea, de asemenea, să intre în joc chiar acum, deoarece universul îți cere să îți exprimi sentimentele care se agită în inima ta. Nu te reține dacă te simți inspirat să tratezi acea persoană specială, dar încearcă să nu exagerezi cu generozitatea ta.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.