Magazin

Horoscop 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Camelia Pătrășcanu îți spune care sunt cele două zile grele din această săptămână

Camelia Pătrășcanu anunță ce le așteaptă pe zodii în următoarea săptămână. Vezi aici tot ce trebuie să știi despre ceea ce urmează pentru tine zilele acestea în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscopul săptămânii 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Camelia Pătrășcanu a anunțat la Antena 3 că urmează o săptămână plină cu discuții și întâlniri importante care ne vor solicita toată atenția și ne vor cere să fim organizați și dinamici.

Zodia Berbec

Berbecii vor avea de rezolvat chestiuni legate de acte și vor începe săptămâna în forță cu tot felul de întâlniri importante în zilele de luni și marți. Cele mai tensionate zile vor fi miercuri și joi când Berbecii vor avea nevoie de liniște pentru a se concentra să rezolve anumite probleme.

Zodia Taur

Taurii au nevoie de bani și încep săptămâna făcând socoteli și planuri despre cum pot obține mai multe resurse financiare. Miercuri și joi pot apărea tensiuni cu persoane apropiate din cauza unor păreri total opuse. Săptămâna se va încheia cu discuții în familie.

Zodia Gemeni

În primele zile din această săptămână, Gemenii își depășesc limitele, debordează de energie, au cuvintele la ei, dar și tot felul de idei îndrăznețe. Partea mai puțin plăcută este că aceste idei au nevoie de bani, așa că Gemenii ar face bine să fie chibzuiți și să nu cedeze cererilor din partea celor din jur.

Zodia Rac

Racii fac legături bune în zilele de luni și marți, așa încât află niște secrete și înțeleg niște lucruri la care până acum nu au avut acces. Tensiunile apar la jumătatea săptămânii când apar discuții cu membrii familiei, cel mai probabil legate de bani.

Zodia Leu

Leii au planuri mari pentru viitor, sunt foarte entuziasmați și optimiști, mai ales în primele două zile din săptămână. Atenția la excese, alimentare și nu numai! Cineva dintre apropiați le va cere ajutorul și pentru asta au nevoie să se concentreze.

Zodia Fecioară

Pentru Fecioare este o săptămână plină, în care vor avea loc întâlniri importante legate de viitorul lor și al familiei. Trebuie să-și canalizeze toată energia și să se concentreze pentru a lua cele mai bune decizii. Miercuri și joi se anunță tensiuni, iar finalul săptămânii le aduce preocupări pentru sănătate.

Zodia Balanță

La începutul săptămânii, nativii Balanță găsesc rezolvarea într-o problemă grea, află informații prețioase și rezolvă probleme birocratice. Miercuri și joi vor intra în conflict cu autoritățile sau cu persoane care vor să se impună în fața lor. Sfârșitul de săptămână îl vor petrece în compania prietenilor.

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt axați pe bani, vor să scoată bani din piatră seacă pentru că au nevoie de multe resurse pentru a-și atinge obiectivele. Luni și marți vor avea muncă de negociere, iar pentru zilele de miercuri și joi vă este recomandat să fiți atenți la ce acte semnați.

Zodia Săgetător

Luni și marți simt nevoia să iasă în evidență, socializează mult, sunt apreciați și complimentați. Miercuri și joi pot întâmpina o problemă de sănătate și caută soluții pentru a o rezolva, iar weekend se anunță călătorii.

Zodia Capricorn

Capricornii încep săptămâna cu muncă și au ocazia să învețe și să experimenteze ceva nou. În zilele de miercuri și joi se anunță tensiuni, cel mai probabil, cu partenerul de viață, iar în weekend le este recomandat să se comporte frumos și să le facă pe plac celor din jur.

Zodia Vărsător

La începutul acestei săptămânii, nativii Vărsători dau dovadă de originalitate și creativitate, unii sunt productivi, în timp ce alții vor avea nevoie de o pauză de respiro. Miercuri și joi sunt zile tensionate, mai ales dacă au proiecte de predat cu termen limită. În weekend pun preț pe relațiile sociale.

Zodia Pești

Peștii au zile bune de lucru la birou, dar și pentru organizări în familie. Tensiuni vor apărea miercuri și joi pentru că vor simți că nu au parte de sprijin și se vor plânge celor din jur. Termină săptămâna tot cu muncă, dar cu mai mult entuziasm.

Comments are closed.