Magazin

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021. Camelia Pătrășcanu anunță eșec financiar pentru 3 zodii

Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021. Astrologul Camelia Pătrășcanu anunță cum va fi săptămâna aceasta din punct de vedere astrologic. Previziuni complete pentru fiecare zodie în parte. Trei zodii vor avea parte de probleme financiare.

Horoscopul săptămânii 28 iunie – 4 iulie 2021, prezentat de Camelia Pătrășcanu

Astrologul Camelia Pătrășcanu a vorbit în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3 despre horoscopul săptămânii care începe luni, 28 iunie. Ce se anunță, din punct de vedere astrologic, pentru cele 12 zodii. Trei dintre ele au probleme în sfera financiară.

Zodia Berbec Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021

Luni și marți, berbecii pot fi ușor confuzi și nu se vor descurca prea bine la capitolul comunicare. Ar putea să întâmpine probleme în rostirea unui adevăr sau asumarea unor consecințe. Sfârșitul de săptămână îi va găsi harnici.

Zodia Taur Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021

Taurii încep săptămâna în forță, dar le scade elanul la mijloc săptămânii când află la urechile lor ajung niște informații care îi deranjează. Prietenii vor face comentarii pe care Taurii le vor considera nepotrivite, și astfel ar putea apărea niște probleme. În a doua parte a săptămânii vor fi retrași și se vor ocupa exclusiv de problemele personale.

Zodia Gemeni Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021

Gemenii au o săptămână plină, cu decizii și realizări importante în special în a doua și a treia zi din săptămână. Depun eforturi, vin cu soluții ingenioase la tot felul de probleme și stârnesc astfel aprecierea celor din jur.

Zodia Rac Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021

Racii se preocupă de aspectele juridice. Este recomandat să fie atenți la modul în care comunică, să se facă înțeleși din prima, să nu le fie interpretat mesajul într-un mod nepotrivit. Joi și vineri sunt zile foarte bune pentru acești nativi.

Zodia Leu Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021

Pentru nativii Leu pot apărea probleme cu cei din jur, se pot simți trădați și vor riposta. Vor lupta pentru dreptate și adevăr. Leii sunt preocupați de imaginea lor publică și interesați, deopotrivă, de ce primesc din partea celor cu care colaborează.

Zodia Fecioară Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară încep săptămâna cu muncă. Pentru ei ziua de miercuri va fi delicată. Le este recomandat să dea dovadă de empatie față de oamenii cu care intră în contact. Sfârșitul se săptămână anunță călătorii pentru această zodie.

Zodia Balanță Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021

Luni e o zi bună pentru Balanțe, dar marți și miercuri va fi mai complicat pentru co vor fi nevoite să-și repare greșelile, sau să-i ajute pe alții să repare ce au greșit. Miercuri și joi vor fi zile tensionate, însă vineri și sâmbătă totul se va liniști.

Zodia Scorpion Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021

Scorpionii se țin de agenda lor. Fac tot ce ține de ei ca să-și ducă la îndeplinire obiectivele. Este posibil să fie răniți în orgoliu în zilele de marți și miercuri. Cineva le va atrage atenția asupra modului în care se comportă sau vorbesc. Joi, vineri și sâmbătă sunt zile bune pentru acești nativi.

Zodia Săgetător Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021

Săgetătorii vor fi nevoiți să dea dovadă de grijă pentru propria persoană, dar și pentru cei din jur, mai ales la aspectul sănătate. Se vor axa pe cămin și confort. Joi și vineri sunt zile bune pentru socializare.

Zodia Capricorn Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021

Vor bani, dar nu este tocmai săptămâna care să le aducă asta. Marți și miercuri vor fi zile tensionate din cauza modului de rezolvare a unor lucruri, dar în weekend, totul se va liniști și vor petrece timp prețios cu familia.

Zodia Vărsător Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021

Și Vărsătorii sunt axați pe bani în această săptămână, și fix de ei nu vor avea parte. Și munca le va da bătăi de cap, însă joi și vineri vor fi inspirați și vor găsi soluții care le vor ușura treaba.

Zodia Pești Horoscop 28 iunie – 4 iulie 2021

Peștii se concentrează asupra propriei persoane și vor analiza oameni și situații, pentru a ști ce le face rău și la ce trebuie să renunțe. Sunt pragmatici și raționali, pregătiți să facă o schimbare în stilul de viață.

Comments are closed.