Magazin

Horoscop 29 septembrie 2021. Leii se izbesc de ghinion

Horoscop 29 septembrie 2021. Ce se întâmplă cu zodiile în cea de-a treia zi a săptămânii. Care sunt previziunile astrologice pentru fiecare semn zodiacal și ce sfaturi au astrele pentru o zi cât mai reușită.

Horoscopul zilei de miercuri, 29 septembrie 2021

Iată de ce fel de evenimente vei avea parte astăzi, în funcție de zodia în care te-ai născut. Acestea sunt previziunile astrologice:

Zodia Berbec

S-ar putea să aveți de suferit din cauza unei persoane dragi care vă dezamăgește. Încercați să nu judecați prea aspru, discutați deschis și aflați care sunt motivele ce au stat la baza comportamentului greșit al persoanei în cauză.

Zodia Taur

Aveți prea multe planuri pentru o singură zi. Faptul că vreți să faceți multe într-un timp scurt, vă va aduce mai multă frustrare decât împlinire , și tocmai de aceea este indicat să vă prioritizați activitățile.

Zodia Gemeni

Ești tensionat, agitat și nemulțumit de tot și toate. E o stare de moment, din fericire, dar chiar și așa, tot e suficient timp cât să faci victime colaterale. Mare grijă la comportament!

Zodia Rac

Ziua începe frumos, dar după-amiază este posibil să se contureze temeri sau frustrări legate de relația de cuplu. Discută deschis și vezi ce este de făcut pentru ca lucrurile să se repare între voi.

Zodia Leu

Pentru nativii zodiei Leu nu va fi o zi deloc bună. Nu vă faceți griji, nu veți avea probleme mari sau de nerezolvat, dar pur și simplu veți simți că ghinionul se ține scai de voi. Fiți calmi și răbdători, ghinionul va trece odată cu ziua.

Zodia Fecioară

Dacă ceva nu merge bine, nu te descuraja. Încearcă alte metode de a ajunge la același rezultat, ori dacă nu iese, abandonează pentru moment. Poate nu s-au aliniat planetele și trebuie să mai aștepți.

Zodia Balanță

Există riscul să se nască certuri la locul de muncă, iar tu să fii țap ispășitor. Sfatul astrelor este să nu-ți pierzi diplomația și să ieși curat din toată această situație neplăcută.

Zodia Scorpion

Te simți asaltat de tot felul de urgențe și simți nevoia să închizi telefonul și să pleci în lume. Sfatul astrelor este să rămâi calm și să înveți să spui și nu uneori.

Zodia Săgetător

Primești motive să-ți pierzi încrederea într-o persoană dragă, dar, înainte de a trece la fapte, nu mai bine te asiguri că acele motive stau bine în picioare?

Zodia Capricorn

Este posibil să întâlnești oportunități de suplimentare a veniturilor și să te ții de ele cu mult entuziasm. În a doua parte a zilei se anunță o călătorie.

Zodia Vărsător

Munca în echipă îți dă mari bătăi de cap. Ar trebui să analizezi situația și să iei o decizie. Ori nu ești tu în locul potrivit, ori chiar nu e pentru tine colectivul și ar trebui să te reorientezi spre alt job.

Zodia Pești

Gândurile negre îți vor strica toate planurile. Fă bine și privește viața cu optimism pentru că de multe ori se întâmplă să atragi ceea ce gândești.

Comments are closed.