Magazin

Horoscop 30 iulie 2022 cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Vezi ce spune despre zodia ta

Horoscop 30 iulie 2022 cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Principalele previziuni astrologice ale zilei, dedicate celor 12 zodii. Află ce spune celebrul astrolog despre semnul tău zodical, ori ascendentul tău. Se pare că Fecioarele trebuie să-și încarce bateriile, iar Săgetătorii vor avea de-a face cu surprize.

Horoscop 30 iulie 2022 cu astrologul Camelia Pătrășcanu

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Zodia Berbec – nativii zodiei Berbec nu trebuie să cheltuiască și e bine să-și țină bani în buzunar. Tendința este foarte mare să scoată mai mult decât e necesar.

Zodia Taur –  apar tensiuni legate de casă și cămin. Dacă sunt sâcâiți cu diverse sarcini de care nu au niciun chef, e bine să-și îngrijească sănătatea astăzi.

Zodia Gemeni – atenție la drumuri. Mai bine calculate, fără viteză și fără imprudență și fără să ne fure peisajul.

Zodia Rac – faceți cheltuieli de dragul cuiva. Ar fi bine să reziste și să nu împrumute bani, pentru că nu prea se ține de promisiune și nu întoarce banii persoana respectivă.

Zodia Leu – tensiuni diverse, animozități, tot felul de gânduri care frământă, care macină și poate și confruntări cu o persoană apropiată, de care țin cont, dar nu o pot mulțumi.

Zodia Fecioară

Este una din acele zile în care trebuie să lase eforturile fizice mai ușor și să îşi încarce bateriile. Poate le-ar prinde bine să tragă obloanele, să se izoleze, să închidă telefoanele și efectiv să se încarce.

Zodia Balanță – apar gelozii, anunță astrologul. Aud tot felul de vorbe și își dau seama că unele persoane, deși le admiră, nu le aprobă în totalitate sau nu le doresc neapărat binele.

Zodia Scorpion – ziua este aducătoare de efort intelectual. Au multe lucruri de rezolvat, de ordonat și trebuie să se concentreze și nu sunt mulțumiți dacă cineva îi distrează sau îi critică.

Zodia Săgetător – drumuri, călătorii, chef de voiaj, le pot face, dar lucrurile nu sunt așa cum le-au calculat. Mai apar și tot felul de surprize, așa că fie maleabili.

Zodia Capricorn – ziua este aducătoare de cheltuieli, poate ale altora, dar îi afectează și pe ei, mai ales ales partenerii de viață sau cineva apropiat. Atenție la vorbe, să nu se spună mai mult decât e cazul.

Zodia Vărsător – sunteți foarte sociali astăzi, dar într-un context obositor. Poate că trebuie să întâlniți niște persoane, subiectele pe care le discutați, de asemenea, sunt obositoare. Mai sunt și zilele așa.

Zodia Pești – atenție la sănătate astăzi! Este o încărcătură psihică și trebuie să învețe să se deconecteze, să se decupleze de la griji, să le pună pe ”hold” și să se încarce pur și simplu.

Comments are closed.