Magazin

Horoscop 7 ianuarie 2022. Taurii dau de probleme, Vărsătorii au chef de ceartă

Horoscop 7 ianuarie 2022. Ce îți rezervă astrele în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. Cum vor petrece zodiile ziua de vineri. Se apropie weekend-ul și mulți încearcă să pună toată treaba la punct, pentru a avea un sfârșit de săptămână lipsit de griji.

Horoscopul zilei de vineri, 7 ianuarie 2022

Ce faci astăzi în funcție de zodia ta. Previziuni astrologice generale pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Zodia Berbec

Ziua bună se cunoaște de dimineață, iar nativii zodiei Berbec se vor simți răsfățați de către cei din jur. Pentru ei, astrele au pregătit surprize frumoase, pe placul lor, exact așa cum merită.

Zodia Taur

Este posibil să aveți probleme cu banii poate pentru că cineva a împrumutat de la voi și a uitat că are datorie. Încercați să rezolvați situația cu mult calm și să aflați care este motivul întârzierii plății.

Zodia Gemeni

Pentru Gemeni, astrele au un sfat important: măsurați-vă cuvintele pentru că riscați să stricați o prietenie frumoasă din cauza unor vorbe spuse la nervi.

Zodia Rac

Nu este momentul să vă asumați responsabilități. Dacă vi se propune un nou job sau un proiect din sfera voastră de activitate, refuzați politicos și lăsați, pe cât posibil, ușa deschisă pentru că… nu se știe niciodată…

Zodia Leu

Leii își fac curaj pentru a luat o decizie importantă în carieră. Ieșirea din zona de confort nu le este străină, dar de data aceasta vine la pachet cu implicații financiare însemnate. Cântăriți bine toate variantele!


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Zodia Fecioară

Nu este cazul să vă alarmați în privința unor probleme închipuite. În realitate lucrurile stau mult mai bine decât le-ați proiectat voi în minte. Bucurați-vă de această zi pentru că este unică!

Zodia Balanță

Nu aveți chef de vizite, dar dacă cineva din familia extinsă vă roagă să îi treceți pragul, faceți o concesie și mergeți până acolo. Cu siguranță timpul nu va fi pierdut, ba dimpotrivă, s-ar putea să aveți surprize.

Zodia Scorpion

Săptămâna de lucru a început în forță și se încheie la fel de bine pentru Scorpioni. Puteți să răsuflați ușurați și să vă pregătiți pentru weekend. Se anunță o călătorie importantă alături de persoana iubită.

Zodia Săgetător

Cu atitudinea de morocănoși aveți toate șansele să le stricați cheful celor din jur. Dacă simțiți că nu sunteți sociabili, este indicat să vă retrageți de la masă, pentru că nu e nimic vinovat ca să suporte intoleranțele voastre la orice.

Zodia Capricorn

Sfatul astrelor pentru nativii zodiei Capricorn: evitați activitățile care necesită mult efort intelectual. Nu este ziua voastră, aveți probleme de concentrare și chiar nu este cazul să puneți presiune pe voi.

Zodia Vărsător

Vărsătorii au chef de ceartă. În relația de cuplu, nativii acestei zodii fac din țânțar – armăsar, vorba expresiei, și s-ar putea ca partenerul să nu mai tolereze această atitudine. Revizuiți-vă comportamentul!

Zodia Pești

Peștii se gândesc tot mai mult la o schimbare și vor să înceapă cu domeniul profesional. Indicat este să vă anunțați din timp superiorii pentru că este posibil să vă facă o propunere interesantă.

Comments are closed.