Media

Horoscop 7 mai, cu Neti Sandu. Zodia care trebuie să se ferească azi de o amendă

O zi frumoasă! Lucruri pe care ni le-am dorit de multă vreme apar din senin, oameni la care am visat pot ateriza și ei la comanda gândului și asta e rețeta fericirii.

Vibrația zilei este 7 și învățăm din greșeli, devenim întelepți pur si simplu. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 7 mai TAUR
Prietenii vă caută, vă cheamă pe la petreceri şi o să vă faceţi timp să petreceţi seara în compania unora dintre ei.

Simţiţi nevoia să ieşiţi din nota obișnuită şi să mai vedeţi şi alte locuri, alţi oameni, să aveţi o îndeletnicire nouă, să schimbaţi ceva ca să daţi refresh vieţii voastre.

Horoscop 7 mai GEMENI
Poate alegeţi o activitate sportivă ca să-i antrenaţi și pe copii, o fi chiar o competiţie care o să vă ţină cu sufletul la gură

O să cheltuiţi fără regrete nişte bani şi plecaţi în plimbare la munte sau la malul mării, unde-şi doresc ai vostri, ca să fie toată lumea mulțumită.

Horoscop 7 mai RAC
Vizita cuiva o să va dea speranţe de un trai mai bun în cuplu, dacă până acum au fost probleme care v-au ţinut departe unul de celălalt.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.