Magazin

Horoscop 9 august 2021. Zodia care se vede nevoită să amâne decizii importante

Horoscop 9 august 2021. Află aici ce îți rezervă prima zi din această săptămână. Unii sunt cu gândul la vacanță și nu vor sub nicio formă să audă de responsabilități, dar dacă trebuie – trebuie. Ziua aduce vești bune pentru Berbeci și probleme delicate pentru Lei care se văd nevoiți să amâne decizii importante.

Horoscopul zilei de luni, 9 august 2021

Previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte. Vezi ce îți rezervă ziua în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. Primești, totodată, și recomandări din partea astrelor.

Zodia Berbec

Vești bune pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Berbecului. Au șanse să fie promovați la locul de muncă, iar asta vine la pachet și cu o creștere salarială, deci este rost de făcut cinste prietenilor.

Zodia Taur

Sfatul astrelor este să ai grijă de cei dragi. Este posibil ca cineva din familie să aibă nevoie de tine, și ar fi bine să fii acolo la momentul oportun. Inteligența și intuiția ta pot rezolva probleme sensibile.

Zodia Gemeni

Ai îndoieli în multe privințe, și ar trebui să treci peste ele dacă vrei să fii liber. Nu te mai ancora în trecut și în nesiguranțe. Comunică mai mult cu familia ta. Bănuielile tale nu se confirmă și chiar ai nevoie de sfatul unei persoane cu mai multă experiență de viață.

Zodia Rac

Nu da crezare tuturor zvonurilor care ajung la urechile tale, mai ales dacă se referă la partenerul tău de viață, la familie, sau la prieteni. Nu toată lumea îți vrea binele. Ține-te departe de oamenii cu interese ascunse.

Zodia Leu

Leii se văd în postura de a amâna decizii importante, din cauza unor situații care nu țin de ei. Nu disperați, totul se întâmplă cu un motiv. Vine și vremea voastră. Important este să nu vă abateți de la drumul inițial.

Zodia Fecioară

Puteți evita o situație neplăcută prin amânarea unor întâlniri sau prin reprogramarea unor evenimente. Sfatul astrelor pentru viața personală a Fecioarelor: îndrăzniți! norocul îi ajută pe cei curajoși.

Zodia Balanță

Aveți un program aglomerat, cu foarte multe de făcut, toată lumea cere câte ceva de la voi, iar timpul este din ce în ce mai limitat. Învățați să vă stabiliți priorități și să mai spuneți și NU, din când în când.

Zodia Scorpion

Idei noi, proiecte, căi de urmat pentru acești nativi. Sunt pregătiți să iasă din zona de confort și au toată susținerea celor dragi să facă un pas mare în carieră. A venit și vremea lor! Mergeți înainte cu toată încrederea.

Zodia Săgetător

Este o zi bună, dar care poate deveni proastă dacă puneți la suflet tot ce se întâmplă rău în jurul vostru. Aveți grijă să fiți voi și familia voastră bine, gândiți pozitiv și înțelegeți că nu puteți face voi lumea mai bună.

Zodia Capricorn

Vă propuneți să faceți să fie bine pentru toată lumea, și astfel vă neglijați pe voi. Astăzi este despre alegeri. Spre finalul zilei, răbdarea vă este pusă la grea încercare. Fiți diplomați și nu semănați vânt pentru că veți culege furtună.

Zodia Vărsător

Nu este o zi bună pentru călătorit. Dacă nu aveți o plecare urgență, recomandarea astrelor este să vă faceți treaba în localitatea de domiciliu. Atenție mare la relația cu cei de la locul de muncă.

Zodia Pești

Limitați-vă la activitățile de rutină. Nu trebuie să faceți nimic măreț, ba dimpotrivă este indicat să evitați deciziile importante pentru că astăzi nu este o zi grozavă pentru asta. În schimb vă puteți dedica familiei și activităților cu cei mici.

Comments are closed.