Magazin

Horoscop Camelia Pătrășcanu 24-30 mai 2021. La ce să te aștepți săptămâna asta, în funcție de zodie

Horoscop Camelia Pătrășcanu 24-30 mai 2021. Iată la ce să te aștepți săptămâna aceasta, în funcție de zodia în care te-ai născut. Care sunt previziunile astrelor pentru săptămâna în curs. Astrologul Camelia Pătrășcanu spune să fim pregătiți să facem față unor situații asemănătoare celor din trecut.

Horoscopul săptămânii cu astrologul Camelia Pătrășcanu

Camelia Pătrășcanu a vorbit la Antena 3 despre previziunile astrelor pentru săptămâna 24-30 mai 2021. Iată ce a spus astrologul despre fiecare zodie în parte.

Zodia Berbec

La început de săptămânii, Berbecii sunt preocupați de restabilirea unei relații cu o persoană la care țin. La jumătatea săptămânii se vor confrunta cu o situație care le va aduce aminte de trecut. De data aceasta vor avea ocazia să procedeze mai bune față de cum au rezolvat problema în trecut.

Zodia Taur

Taurii se află sub semnul relațiilor, al corectitudinii și al dreptății. Li se poate reproșa ceva, iar ei se vor gândi unde anume au greșit, sau ce nu au făcut până la capăt. Finalul de săptămână le aduce revelații, discuții spirituale.

Zodia Gemeni

Pentru nativii zodiei Gemeni, săptămâna începe cu muncă și continuă cu empatie față de o persoană apropiată. Vor fi preocupați să echilibreze balanța cu o persoană căreia poate nu i-au oferit atât cât ar fi trebuit să o facă.

Zodia Rac

Luni și marți sunt zile de intuiție și inspirație pentru acești nativi. Au ocazia să înțeleagă lucruri legate de viața lor, dar și de munca lor. Își vor da seama ce au greșit în relația cu alte persoane, iar în weekend vor avea timp să regleze aceste probleme.

Zodia Leu

În primele zile ale săptămânii, Leii se concentrează pe muncă și își văd numai de interesul propriu, fiind atenți totuși la cum reacționează alții raportat la ei. Luna plină le va deschide inima și vor putea fi mai empatici.

Zodia Fecioară

Luni și marți își fac calcule financiare cu privire la planurile din viitorul apropiat. Luna plină le aduce revelații despre cum să-și folosească resursele ca să facă mai mulți bani, dra și despre cum să evite greșelile pe care le-au făcut în trecut. În weekend vor avea o stare de mulțumire.

Zodia Balanță

Și Balanțele sunt preocupate de bani și vor pune la punct proiecte, contracte și alte surse din care ar putea extrage foloase materiale. Își vor da seama că în trecut au fost prea rigide, în multe situații, și vor avea ocazia să îndrepte lucrurile.

Zodia Scorpion

Luna plină este legată de bani în ceea ce îi privește pe nativii zodiei Scorpion. Își analizează situația și calculează exact cât trebuie să mai strângă pentru a-și îndeplini obiectivele din acest an. Au spor în tot ceea ce fac și sunt foarte determinați.

Zodia Săgetător

Sunt atenți la felul în care sunt exploatați de cei din jur și au grijă ca nu cumva să aibă de suferit. Pun accentul pe propria persoană și pe bunăstarea lor. Sunt interesați doar de binele propriu și își cer drepturile.

Zodia Capricorn

Se pune accent pe greșelile pe care le-au făcut la locul de muncă. Își dau seama că au fost conservatori și nu au ieșit din zona de confort, iar odată ce vor proceda fix pe dos vor vedea și schimbările în folosul lor.

Zodia Vărsător

Și Vărsătorii caută în trecut răspunsuri pentru prezent. Își dau seama unde și când au greșit, și au grijă să nu mai repete. Toată săptămâna vor fi preocupați să înțeleagă aceste revelații care se petrec cu ei.

Zodia Pești

Se vor gândi mai mult la menirea lor, la drumul lor în viață, la modul în care l-au parcurs până acum și la cei urmează. Își vor da seama că uneori s-au bazat mai mult pe alții decât pe propria persoană și vor înțelege ce compromisuri sunt dispuși să facă.

Comments are closed.