Magazin

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Efectul Lunii Pline din august pentru toți nativii (Video)

Specialistul în Astrologie Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru următoarea perioadă. Urmează Luna Plină în 12 august. Potrivit specialistului, efectul Lunii Pline se manifestă din seara zilei de 10 august până în seara zilei de 12 august.

Horoscop cu astrologul Camelia Pătrășcanu

Până pe data de 12 august când se produce Luna Plină a Leului vom acumula calități, puteri, virtuți, energie, cunoaștere, bucurie, creativitate, astfel încât să fim cât mai pregătiți pentru această Lună Plină a Leului care ne îndeamnă să ne sporim puterea.

Leul accentuează nevoia de libertate și ne poate da curaj pentru a ne afirma, a lua decizii, a ne remarca în fața celorlalți, de a ne schimba viața. Nu ne vom mai reprima, nu ne vom mai simți constrânși. Vom acționa și ne vom recâștiga libertatea, spune specialistul.

Zilele cu lună în creștere încep de sâmbătă, 6 august, cu Luna în Scorpion, și sunt foarte importante. Pentru unii poate fi o zi bună pentru a face vizite celor dragi.

Ziua de 7 august – Luna este în plin Săgetător – este un aspect minunat. Experiențe noi, oameni noi, gânduri noi. Ne activează intuiția bazată pe informații. Vedem niște legături datorită știrilor pe care le primim.

Pe 7 și 8 august se pot deschide niște perspective de viitor. Putem acționa astfel încât să eliberăm o cărare pentru noi. Multe lucruri ni se leagă în minte, discutăm cu specialiști, cerem sfaturi.

9 și 10 august – Luna traversează Capricornul – aducătoare de putere și autoritate. Sunt zile de care este bine să profităm, suntem bine conectați la realitate, avem tăria și puterea de a merge mai departe în acțiunile întreprinse.

Aflați detalii în video-ul de mai jos!

Luna conjunctă cu Pluto ne testează demnitatea și onoarea

Ziua de 10 august poate fi o zi cu sarcini dificile, dar dacă nu dăm înapoi putem căpăta putere și experiență care ne vor folosi oricând de acum înainte. Dacă un ordin pe care îl primim nu este conform cu pregătirea noastră, cu modul nostru de a fi și de a gândi trebuie să spunem NU.

Luna conjunctă cu Pluto ne testează demnitatea și onoarea, spune specialistul Camelia Pătrășcanu.

Pot apărea reușite în urma unor insistențe. În ziua de 10 seara intrăm sub incidența Lunii Pline care se formează în Vărsător. În preajma Lunii Pline ni se revelează niște daruri.

Axa Vărsător – Leu ne vorbește despre niște haruri pe care noi nu le știm și nu știm nici unde să căutăm ca să le descoperim.

Comments are closed.