Magazin

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie

Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile complete pentru săptămâna care urmează. Vin numeroase provocări pentru unele zodii, dar pe final de săptămână toată lumea se va liniști.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie. Vești excelente

Săptămâna viitoare ne oferă o mulțime de oportunități, conform previziunilor prezentate de Camelia Pătrășcanu la Antena 3. Conjuncția Mercur – Soare în Săgetător îi face pe toți nativii să găsească mai ușor soluții pentru viitor.

Mulți nativi vor găsi soluții care le pot schimba viața cu adevărat și le pot transforma problemele în lucruri frumoase. Iată ce îi așteaptă pe toți nativii

Berbec

Sunt foarte interesați de cum îi percep ceilalți. Îi preocupă și câștigurile. Joi și vineri reușesc să-i convingă pe cei din jurul lor să facă tot felul de lucruri pentru a obține ce doresc. Cel mai probabil în weekend vor face o călătorie.

Taur

La începutul săptămânii vor munci foarte mult, dar sunt recompensați. Nativii Taur sunt sfătuiți să nu enerveze pe nimeni la mijlocul săptămânii. În weekend realizează unele lucruri cu partenerul de viață.

Gemeni

Au o mulțime de idei și sunt foarte ingenioși în primele zile ale săptămânii. Au tot felul de informații și pot rezolva unele lucruri. La mijlocul săptămânii vor avea foarte mult de muncă. Este posibil ca în weekend să pornească la drum alături de partenerul de viață.

Rac

Îi preocupă situația în care se află. Fac tot felul de lucruri dacă au și ei un avantaj. Au idei bune pentru a finaliza proiecte. La finalul săptămânii vor ajuta niște prieteni.

Leu

Începeți săptămâna foarte bine. Primele zile sunt potrivite pentru întâlniri, ședințe. Au tendința de a corecta greșelile altora. S-ar putea să apară unele discuții în familie. Finalul de săptămână este unul foarte bun. Sunt puși pe distracție.

Comments are closed.