Magazin

Horoscop chinezesc 31 ianuarie – 5 februarie 2022. Tigrii sunt norocoșii acestei săptămâni

Horoscop chinezesc 31 ianuarie – 5 februarie 2022. Vă prezentăm zodiacul chinezesc pentru prima săptămână din luna februarie. Astrele anunță că cei mai norocoși sunt Tigrii care vor avea parte de zile magice, cu reușite pe toate planurile.

Zodiac chinezesc 31 ianuarie – 5 februarie 2022

Cele 12 animale zodiacale sunt: șobolan, bou, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, oaie, maimuță, cocoș, câine și porc.

Șobolanii

Pentru șobolani se anunță o săptămână cu multă muncă și efort care îi va solicita destul de mult atât fizic cât și psihic. În plan sentimental vor avea parte de bucurii prilejuite de un obiectiv atins.

Bivolii

Bivolii au nevoie de o minte clară pentru a lua o decizie importantă în plan profesional. Pentru a fi împăcați cu ceea ce vor alege, le este recomandat să se consulte cu o persoană în care au încredere și care le poate oferi sfaturi prețioase.

Tigrii

Tigrii sunt norocoșii acestei săptămâni. Tot ceea ce și-au propus este pe cale să devină realitate, fie că e vorba de planuri profesionale sau legate de viața amoroasă. Per total, pentru Tigrii, prima săptămână din februarie va fi cea mai bună din tot acest an.

Iepurii

Concentrează-te pe vocea ta interioară, pe ceea ce îți spune ea să faci, și nu pe presupuneri sau sfaturi nesolicitate din partea unor persoane cărora le place să-și dea cu părerea. Tu știi ce este bine pentru tine.

Dragonii

Problemele de acasă îți vor da o stare proastă și te vor influența negativ în ceea ce ai de întreprins la locul de muncă. Încearcă să pui o linie între cele două planuri ale vieții tale și nu le lăsa să se întrepătrundă.

Șerpii

Săptămâna începe cu multă muncă pentru Șerpi și continuă cu o nevoie acută de relaxare. Dacă simțiți asta, dați-vă voie să puneți totul pe pauză pentru că în caz contrar nu veți face decât să prelungiți agonia.

Caii

Apar câteva oportunități profesionale pentru Cai în această primă săptămână din luna februarie. Partea bună este că aveți deschidere mare pentru tot ce este inedit, nou și care reprezintă o provocare pentru voi.

Oile

Oile încearcă să restabilească o legătură cu o persoană specială care a dispărut pentru o perioadă din viața lor. Pe de altă parte, în plan profesional această săptămână îi va găsi într-o stare mentală mult mai relaxată.

Maimuțele

Este o săptămână destinată chestiunilor administrative. Chiar dacă par copleșitoare, trebuie să le rezolvați și de aceea este bine să le luați pe rând și acționați fără să gândiți prea mult. Nimic nu este fără rezolvare.

Cocoșii

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Acesta este motto-ul pentru Cocoși în prima săptămână din luna februarie. Nu fiți leneși pentru că nimeni nu va munci în locul vostru, nici acum și nici altădată.

Câinii

Câinii se vor bucura de o săptămână foarte bună în plan financiar. Primesc bani din mai multe surse și tot acum vor avea ocazia să-și plătească toate datoriile pentru a continua anul 2022 fără pic de grijă.

Porcii

Porcii încep săptămâna cu o serie de cheltuieli neprevăzute care îi vor indispune total și le vor subția portofelul. În plan sentimental, spre finalul săptămânii, vor avea parte de o surpriză inedită din partea persoanei iubite.

Comments are closed.