Magazin

Horoscop Cristina Demetrescu: iunie 2021. Care sunt cele mai importante evenimente astrale

Cristina Demetrescu a prezentat primele previziuni pentru luna iunie 2021. Astrologul a vorbit despre 2 mari evenimente astrale care vor influența zodiile.

Pe 10 iunie 2021 va avea loc Eclipsa de Soare în zodia Gemeni. Zodia Gemeni va fi puternic impactată, fiind provocată de destin. De altfel, pentru toate zodiile se va pune mare accent pe conexiuni, dar și pe călătorii.

“Călătoriile pe care le facem, contractele pe care le semnăm, învățământul, tot ce ține de conexiuni între oameni, s-ar putea să mai auzim de evenimente în zona asta. Aș trage un semnal de alarmă vizavi de grabă și de accidente. Mare atenție la condus!” explică astrologul Cristina Demetrescu, la Antena Stars.

Mercur Retrograd, din data de 30 mai, are o mare influență pentru luna iunie, fiind în această poziție până pe data de 22. Mercur Retrograd vizează, la fel ca cele două eclipse, comunicarea, drumurile și contractele pe care le semnăm, conform informațiilor transmise de Cristina Demetrescu.

Planeta Neptun din zodia Pești aduce tensiuni pe toate zodiile duble. E nevoie de mai mult timp de gândire și de mai multă informare. E foarte important să nu ne grăbim și să nu facem lucruri care se pot întoarce împotriva noastră.

În 20 iunie, Jupiter, Marele Benefic, retrogradează până în octombrie.

“Jupiter a întrat în Pești, iar acesta este cel mai mare eveniment al anului 2021.Jupiter în Pești aduce mântuire, vindecare. Este o perioadă cuprinsă între 13 mai și 28 iulie, în care Jupiter stă în Pești și este primul tranzit de când a început pandemia, care ajută foarte mult la niște rezultate promițătoare.”

Două zodii care vor avea o vară colosală

Racii, Capricornii și toate zodiile cardinale pot fi extrem de influențate în iunie pentru că se creează ușoare tensiuni. Posibile mai multe certuri și mai multe discuții pentru aceste semne zodiacale.

Pot exista momente magice legat de inspirație, imaginație și creativitate cu grad maxim pe data de 4 iunie. Două zile mai târziu se anunță o tensiune sau război între generații, între ceea ce simt și ceea ce trebuie. Vor exista constrângeri legate de ceea ce ni se impune și ceea ce trebuie.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.