Magazin

Horoscop Cristina Demetrescu octombrie 2021. Mari surprize

Horoscop pentru luna octombrie, realizat de Cristina Demetrescu. Lucrurile sunt bune pentru aproape toți.

Berbecii simt presiuni din partea altora. Vor fi atenți la problemele celorlalți. Berbecii își pot face planuri de călătorie.

Taurii se grăbesc și pot strica lucrurile. Dacă strică lucrurile, trebuie să ia totul de la capăt. Trebuie să facă tot felul de sacrificii. Octombrie le aduce, totuși, bani.

Gemenii au parte de tot felul de momente frumoase în doi. Nativii de aer se focusează asupra iubirii.

Racii au preocupări legate de casă, de cămin. Își pot rezolva probleme legate de acte.

Leii au alte tipuri de excese. Venus le trece pe zodia iubirii. Unii s-ar putea să renunțe la școală pentru că s-au îndrăgostit. Unii Lei se împiedică de o diplomă lipsă.

Fecioarele planifică multe vizite. Excesele se produc mai mult la nivel alimentar. Din punct de vedere profesional, pun lucrurile în mișcare unde au fost blocate timp de 5 luni.

Balanțele trebuie să caute puțin echilibru, să recupereze din luna trecută. Trebuie să se ocupe de tot felul de lucruri.

Luna Octombrie 2021: Horoscop Cristina Demetrescu

Scorpionii trebuie să fie mai atenți la sănătate. Să nu își atragă conflicte, animozități, dușmani.

Săgetătorii au realizări în numele lor personal. Își satisfac anumite dorințe. S-ar putea să aibă lucruri făcute cu jumătăți de măsură.

Capricornii au o stare de liniște. E o perioadă de relaxare pentru ei. Se vor odihni mai bine și se vor ocupa de sănătatea lor.

Vărsătorii au planetele în zona idealurilor, a perspectivelor. Devin destul de populari și primesc multe cadouri. Sunt sub protecție și își pun planurile în aplicare.

Peștii îl au pe Venus în zona profesională, a numelui și a renumelui. Își întăresc marca, emblema, prestigiul. E o lună în care vor investi.

Previziunile Cristinei Demetrescu au fost făcute în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.