Magazin

Horoscop cu Neti Sandu. Se intampla lucruri frumoase pentru trei zodii

Horoscop 20 septembrie, cu Neti Sandu. Celebrul astrolog a prezentat la stirileprotv previziunile astrale pentru toate zodiile.

FECIOARA

E agitatie la voi, sunt oameni care va solicita non stop si o sa reusiti sa faceti fata noilor provocari si care pot fi incitante – de-a dreptul.

BERBEC

Ati putea lucra in paralel cu serviciul sau poate mai si invatati de-o sa fiti asa ocupati si o sa fie o upgradare pe mai multe planuri.

TAUR

O sa va puteti reface viata sentimentala daca tocmai ati iesit dintr-o relatie care n-a mers si o s-o luati incetul cu incetul, ca sa nu sariti etapele.

GEMENI

Se iveste ocazia sa va lansati intr-un nou domeniu si o sa primiti si sprijin, ca sa va fie mai usor si sa razbiti, sa depasiti obstacolele.

RAC

O veste buna de la institutiile statului, poate si din strainatate si o sa stiti ce-aveti de facut, ca erati intr-o usoara deriva.

LEU
Poate-ati reglat situatia financiara si va e clar cat puteti cheltui ca sa nu intrati in banii de rate si de facturi. Sa fie un echilibru financiar.

BALANTA

E posibil sa primiti bani, chiar daca nu e zi de salariu si o sa va luati diverse lucruri de pe online ca sa nu va pierdeti timpul prin magazine si ca sa va protejati.

SCORPION

Se-ntampla lucruri frumoase in viata voastra si o sa gasiti pe cineva care sa fie ceea ce va doreati, de multa vreme si o sa puteti fi fericiti.

SAGETATOR

E un grup care vrea sa va coopteze intr-o activitate care-ar fi spre binele vostru si spre al altora, ca voi aveti menirea asta de salvatori!

CAPRICORN

O s-aveti de legalizat niste situatii si e de umblat, asta in cazul in care nu se poate rezolva totul din fata calculatorului, cu semnatura electronica.

VARSATOR

Faceti monetarul sa vedeti cum stati cu banii care va mai raman dupa ce achitati ratele, ca sa alegeti o excursie pentru sambata, duminica, sau alt gen de distractie.

PESTI

Noutati. Are loc o intalnire si poate intra-n calcul un nou proiect care sa va propulseze in cariera ca tot vine anul vostru – anul viitor.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.