Magazin

Horoscop de weekend 1-2 mai 2021! 3 zodii își împlinesc un mare vis

Citește Horoscop de weekend 1-2 mai 2021 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta. Pentru 3 zodii ziua e fantastică.

Horoscop de weekend 1-2 mai 2021

BERBEC: Nu te crampona de nimicurile acestei zile. Lucrurile nu sunt atât de grave pe cât le vezi tu. Numărul norocos al zilei: 8.

TAUR: Luptă pentru drepturile tale. Cere-ți dreptatea fără să te gândești la consecințe. E timpul pentru acțiune. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Nu te crampona de un banal hop pe care îl ai de trecut astăzi. Este momentul să faci pace cu cei din jur. Numărul norocos al zilei: 2.

RAC: Ziua de azi este excelentă pentru relaxare. Este momentul să te distrezi, să te simți bine în pielea ta. Numărul norocos al zilei: 1.

LEU: E frumos să visezi, dar trebuie să faci ceva pentru visele tale. Ai grijă la felul în care îți gestionezi planurile. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ: Lasă trecutul în ordine perfectă și pornește în marea aventură a vieții tale. Numărul norocos al zilei: 13.

BALANȚĂ: Ai nevoie de mai multe certitudini. Trebuie să începi să investighezi lucrurile asupra cărora ai dubii. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: Iubirea te pune în mișcare. Iubirea îți dă energie și motivație să mergi mai departe indiferent ce s-ar întâmpla. Numărul norocos al zilei: 3.

SĂGETĂTOR: Se naște o dorință nouă în sufletul tău și e foarte bine că ai un vis nou, ceva pentru care să lupți. Numărul norocos al zilei: 4.

CAPRICORN: Te simți bine în pielea ta și asta e tot contează. Nu te mai gândi la lucruri negative. Numărul norocos al zilei: 9.

VĂRSĂTOR: Nu e exclus să te tenteze niște feluri noi de mâncare. Încearcă lucruri diferite dacă ai astfel de curiozități. Numărul norocos al zilei: 18.

PEȘTI: Treci mai departe și nu lua în seamă toate criticile. Tu știi cel mai bine ce e în sufletul tău. Numărul norocos al zilei: 15.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.