Magazin

Horoscop de weekend 28 – 29 mai 2022 – doar 3 zodii au noroc

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 27-29 mai 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de intrarea lui Venus in Taur. Venus este patronul zodiei, asa cum “iubitul” ei, Marte, este patronul Berbecului, zodie in care a intrat din 25 mai. Asadar, dragostea este la putere. Toata lumea iubeste pe toata lumea!

GEMENI

Poti simti cum ceata se ridica in acest weekend, cu diplomata Venus aflata acasa in Taur. Indiferent unde esti, te simti foarte conectat cu oamenii apropiati din viata ta. Romantismul poate straluci cu un prieten sau o cunostinta pe online iar lucrurile pot capata amploare. Doar fii atent, pentru ca Venus da lucrurilor o culoare mai rozalie decat este de fapt. Bucura-te de energia atractiei, dar sa stii ca poate avea viata scurta. Sau… cine stie ? Poate ca nu !

BALANTA

Iata vesti astrale bune in acest weekend intrucat fermecatoarea Venus este acasa la ea in senzualul Taur si in sectorul tau de comunicare. Asigura-te ca esti pregatit de acest nou capitol aventuros pentru ca oamenii care te vor auzi te vor crede in totalitate. Daca inca testezi apele intr-o relatie, fii sincer in aceasta privinta. Nu ai de ce sa nu avansezi intr-o directie mai sexy chiar daca nu stii inca cum se va termina toata aceasta poveste.

SAGETATOR

In acest weekend, planeta iubirii Venus este acasa in Taur si ii poti simti influenta amoroasa mult mai intens ca alte zodii. Venus sta acum in sectorul tau de creativitate si romantism, crescandu-ti puterile in ambele directii. O intalnire providentiala, de destin, poate sa loveasca Sagetatorii singuri. Daca ai pe cineva, este un weekend perfect sa vezi cum se rezolva unele divergente si cum redeveniti apropiati. Daca esti preocupat de orice fel de arta, nu te grabi deloc si lasa muza inspiratiei sa iti calauzeasca munca. Fii pregatit sa mentii canalele deschise pentru a curge spre tine frumosul.

Citește integral pe Sfatul Parintilor

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.