Magazin

Horoscop luna iulie 2022 – prezentat de Astrolov – Lavinia Badea

Luna Iulie vine cu mai multe evenimente astrale deosebite, care vor avea un anumit impact asupra fiecărei zodii. Este vorba despre intrarea lui Mercur în Rac și a lui Marte în Taur pe 5 iulie. De asemenea, ne așteptăm la Lună Plină în Leu și Lună nouă în Capricorn. Vezi cum se vor resimți aceste evenimente pentru fiecare nativ în acest horoscop lunar iulie 2022 realizat de Astrolov.ro.

Berbec

Pe tot parcursul lunii Iulie 2022, Jupiter va poposi in semnul Berbecului si acesta e un lucru foarte bun! Luna iulie va aduce ideea de “alegere”. Dar sub atentia lui Jupiter, marele benefic, primesti o mare putere de a te baza pe propria intuitie si vei fi capabil sa iti iei propriile decizii cu mult curaj.

Taur

Acorzi timp carierei, studiului si educatiei. S-ar putea sa ai o idee foarte creativa care iti va aduce anumite schimbari benefice pe plan profesional. Vei simti in aceasta perioada ca toti ochii sunt spre tine, ca vei aduce un aport important in lume. Dupa ce Soarele ajunge in Leu, o sa te orientezi mult spre familie, o sa faci planuri, cauti lucruri de imbunatatit, eventual in camin, in casa.

Gemeni

La inceputul lunii, Marte in Taur iti da mesaje ca e momentul sa te relaxezi. De asemenea, influenta lui Venus te va face sa fii mai orientat spre iesiri in oras, activitati placute si calme, iesiri la terasa, in natura. In luna Iulie e foarte posibil ca situatia ta financiara sa se imbunatateasca simtitor si vei primi ceva material ce asteptai de multa vreme! Acest aspect va fi foarte bine sustinut si de intrarea lui Mercur in Leu.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Rac

Este luna ta! Vei absorbi ultimele raze ale Soarelui in Rac, ceea ce va va prinde foarte bine. Venus intra in Rac la jumatatea lunii, ceea ce te-ar putea face sa te simti foarte sigur pe tine in segmentul amoros. In prima parte a lunii vei incheia un proiect important pentru tine, dar nu vei avea parte de nicio pauza, caci la trecerea in zodia Leu vei pune bazele unui nou proiect pe care il visai de mult.

În continuarea poți citi pe site-ul Astrolov.ro, cu explicațiile astrologului Lavinia Badea. Mai multe informații astrologie poți regăsi pe Instagramul Astrolov.official sau pe Facebook.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.