Magazin

Horoscop Mihai Voropchievici luna iunie 2021 – ce anunță runele

Horoscop rune luna iunie 2021, cu Mihai Voropchievici, prezentat la amisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3. După o săptămână benefică pentru toate zodiile, urmează o nouă săptămână cu surprize, la început de lună.

Berbec

Are o lună de protecție divină împotriva forțelor malefice din jur.

Taur

Primește două avertizări: să se relaxeze și să nu își mai încarce memoria cu starea de sănătate ale altor persoane, își fac iluzii greșite.

Gemeni

Au o lună în care dezbat și analizează foarte mult, fac consiliu de familie. Lună de multă comunicare pentru a găsi soluțiile tuturor problemelor care îi frământă acum din cauza unor probleme anterioare.

Rac

Dau de simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional. Pentru cei care sunt într-o relație pasiunea este la cote întalte, partenerii sunt ceva nou în viața lor.

Leu

Au o lună de multe așteptări și schimbări importante în sfera familiei, căminului. Fiți pregătiți pentru schimbări importante benefice.

Fecioară

Au o lună în care sunt pe o pojghiță subțire de gheață, să aibă grijă cum acționează, ce vorbesc, ce spun, ce promit, ce analizează, pe cine toacă și cu cine. Momente tensionate care pot isca certuri. Spiritul critic a ajuns la apogeu.

Citește și: Eclipsă inelară de soare, în iunie 2021. Fenomenul va afecta toate zodiile

Balanță

Au o lună în care e cazul să abordeze altfel problemele, să schimbe tactica.

Scorpion

Lună de multe comunicări, mesaje, scrisori. E o lună în care nu fac altceva decât să își îmbunătățească toate cunoștințele.

Săgetători

Primesc atenționări să se ocupe și de casă. Să se mobilizeze forțele pentru a vă consolida poziția în casă și în familie. Schimbare de karma în ceva pozitiv.

Capricorn

Vor o schimbare de locuință sau de serviciu.

Vărsători

Primesc foarte multe informații dar se detașează un adevăr important care vă poate marca viața sau o poate schimba.

Pești

Vești bune toată luna, cadouri surpriză, bani.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.