Magazin

Horoscop Neti Sandu 28 iunie. Cum începe săptămâna pentru zodii

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilnic pentru luni, 28 iunie, în cadrul rubricii sale de la Pro Tv. Află care sunt previziunile pentru zodia ta, realizate de astrolog!

HOROSCOP 28 IUNIE 2021 BERBEC

Vi se propune un extrajob – care să vă scoată la iveală nişte aptitudini şi să daţi lovitura în afaceri. Poate reuşiţi până la urmă, să-i spuneţi partenerului de suflet ce va supăra, că poate el nu ştie, sau nu crede că vă deranjează – puneţi punctul pe i.

HOROSCOP 28 IUNIE 2021 TAUR

O să lucraţi cu spor în formula de grup şi n-o să simţiţi când trece timpul, va fi un câştig. E posibil să mai vină nişte bani, pe lângă salariu şi să-i puneţi deoparte pentru concediu, că o porţie de respiro tot o să vă luaţi cât de curând.

HOROSCOP 28 IUNIE 2021 GEMENI

Se poate s-aveţi de completat acte, de redactat diverse materiale, poate şi ca să-i ajutaţi pe copii la lecţii, îi ajutaţi cu partea tehnică. Încep să vină şi recompensele, banii, un titlu, un bonus, ceva care să fie stimulent pentru mai departe că aveţi nevoie şi voi de încurajări.

HOROSCOP 28 IUNIE 2021 RAC

O să vă consultaţi cu familia în privinţa unui contract de muncă şi a concediului – să fie sincronizare pentru concediu. V-au rămas o sumedenie de lucruri de dus la bun sfârşit şi chiar asta o să faceţi, că o să vreţi să v-apucaţi de proiecte noi şi nu se poate până nu le-ncheiați pe cele vechi.

HOROSCOP 28 IUNIE 2021 LEU

E posibil să recuperaţi nişte bani şi să fie o sumă deloc mică, să strângeţi un capital chiar. Se vine cu oferte de muncă, adevărate provocări şi o să vă alegeţi o variantă care promite să fie câștigătoare, şi vor veni banii, cât de curând.

HOROSCOP 28 IUNIE 2021 FECIOARĂ

Viaţa de cuplu poate capăta un plus, poate la capitolul stabilitate şi o să fie linişte şi pace în relaţie. Cineva care contează pentru voi vă sună, vine, are ceva să vă spună, să vă dea, şi o să fie un schimb emoţional, şi multe lucruri şi vor lămuri între voi.

HOROSCOP 28 IUNIE 2021 BALANŢĂ

E posibil să prindeţi la reduceri un bilet de vacanţă şi să nu rataţi o astfel de ocazie, c-o să scutiţi nişte bani. Noutăţi la slujbă, poate vi se încredinţează un proiect care să vă ofere posibilitatea să scoateţi la iveală nişte resurse, calităţi care-au stat ascunse.

HOROSCOP 28 IUNIE 2021 SCORPION

Poate vă-nscrieți într-o competiţie ca să ocupaţi un fotoliu de lider, sau un job mai bine plătit – sorţi de izbândă sunt. Întrevedere cu cineva din sfera – afaceri – şi o să puneţi la cale un proiect care să vă propulseze într-o altă ligă profesională şi poate câştigaţi un titlu.

Vezi integral pe Pro Tv.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.