Magazin

Horoscop pentru final de an de la Cristina Demetrescu. Surprize în ultimele 2 luni din 2021

Cristina Demetrescu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte, pentru noiembrie și decembrie 2021.

Horoscop noiembrie-decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Berbec

Berbecii intră într-o perioadă cu schimbări majore. Sunt energici. Şi au energie, dar şi consumă foarte multă energie. S-ar putea să trebuiască să renunţe la câteva din acţiunile care în general le consuma energie ca să se ocupe de ceea ce este esenţial. Nu trebuie să cheltuie foarte mult atunci când simt că au anumite blocaje. Adică, nu trebuie să scoţi şi mai mult din buzunar pentru că blocajul ăla are şi el un sens. Există un tranzit în următoarea perioadă. Venus stă până pe 6 noiembrie în Săgetător, după care intră în Capricorn şi o să retrogradeze undeva pe 19 decembrie până pe 29 ianuarie şi până pe 29 martie, deci multă vreme de acum înainte, vreo patru luni, Venus, micul benefic, capătă rolul de mare benefic pentru că are un tranzit lung. Şi Berbecul va avea acest mic noroc pe Casa Carierei. Trebuie să se ocupe foarte mult de imagine, de profesie. Încă au doi ani de transformări profunde, dar şi o perioadă excepţională pentru a întreprinde câteva acţiuni pe cont propriu. Adică, pot şi pe lângă un job să mai dezvolte ceva. Se bucură de succes.

Horoscop noiembrie-decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Taur

Planetele în Scorpion pentru zodia Taurului vor intra pe Casa Parteneriatelor sau mai clasic vorbind pe Casa Căsătoriei. Cine e însurat/măritat, acolo s-ar putea să existe nişte tensiuni. Cine nu, există riscul să fie puţin enervat sau agresat de către cei care au ceva cu Taurul sau îl zoresc, sau îl înghesuie cu termene, cu schimbări, pe care Taurul, zodie mai lentă din fire, le face în ritmul lui. Şi atunci apar nişte tensiuni parteneriale, dar cu aceste avertismente Taurul trebuie să se bucure de nişte planete foarte bune pe zona profesiei, pe zona carierei şi să profite cât mai mult de pe urma acestei perioade. Venus pentru ei intră pe o casă frumoasă, pe o casă a perspectivelor, a călătoriilor, a studiilor pentru cei care au idei de învăţământ, lucruri pe care vor să le înveţe şi vor să schimbe cumva cariera sau profesia. Pentru cei mai mulţi, e o veste bună pentru că în toată situaţia asta proastă, poate sunt Tauri care se întreabă dacă pot călători.

Horoscop noiembrie-decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Gemenii sunt cei care au destinul, în continuare, până la sfârşit de an, pe zodia lor. În continuare se pot întâmpla chestiuni foarte importante legate de viaţa lor, de destinul lor, schimbări majore. Încă este Luna Neagră acolo şi va sta până în aprilie anul viitor. Mare atenţie la scăderea vibraţiei, la gânduri toxice, la comunicare, la ispite, la tot felul de căderi vibraţionale care ar putea să le lase un gust amar. Ei înşişi ar putea fi foarte vulnerabili la tot felul de informaţii toxice. Planetele din Scorpion intră pe Casa Sănătăţii pentru Gemeni, acolo trebuie să fie un pic mai atenţi. Este şi planeta Marte. Unora le poate aduce nişte tratamente un pic mai dure, chiar şi intervenţii chirurgicale. Pentru mulţi însă este un consum mare din punct de vedere profesional. Unii şi învaţă, şi muncesc în acelaşi timp şi ard destul de multă energie, motiv pentru care s-ar putea, pe crucile astea fixe, să intre într-un burnout, un fel de epuizare cel puţin în luna noiembrie. Atenţie că în următoarele două eclipse sunt şi ei implicaţi, chiar dacă eclipsa este pe Taur, dar axa destinului este pe axa Gemeni-Săgetător. Şi asta se întâmplă pentru ei pe zona relaţiilor. Din nou, cei care sunt căsătoriţi sau au parteneri, în următoarele două luni sunt mai vulnerabili.

Horoscop noiembrie-decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Rac

Planetele din Scorpion vor intra pe Casa Copiilor, a Iubirii. Este o zonă destul de intensă emoţional, destul de pasională pentru unii, cu destul de multe ispite pentru că Marte agită destul de mult energia sexuală. Pentru unii însă, consumul ăsta emoţional nu îi mai lasă să gândeacă liber. Adică să gândească lucid. În general, Racul este genul de zodie care, atunci când emoţiile depăşesc cumva cota admisă, se pierd şi s-ar putea să facă greşeli în altă parte. Sunt într-o perioadă de transformare profundă. Este posibil să găsească surse de finanţare, să ia credite, să găsească câteva soluţii profesionale prin care să facă bani. Să nu se teamă de provocări pentru că asta s-ar putea să îi scoată din zona de confort, dar s-ar putea să îşi rezolve multe alte probleme, chiar şi de sănătate, care sunt mai costisitoare şi în care nu au investit pentru că au spus că sunt scumpe. Şi ei trebuie să fie atenţi la sănătate, eclipsele sunt pe axa sănătăţii.

Horoscop noiembrie-decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Leu

Leul, în perioada următoare, poate să fie destul de preocupat de familie, de patrimoniu, unde acolo unde intră Marte. În tot cazul, Scorpionul aduce schimbări pentru următoarea peroiadă. Sunt anunţate schimbări pentru Lei. Pot să schimbe casa, pot să schimbe ceva în casă, pot să schimbe nu neapărat de confort, ci de ceea ce simt. Unii au nevoie de o schimbare. Sunt unele discuţii cu familia, apar tensiuni pe cruce fixă între mama şi tata, între copii şi părinţi, probleme de generaţie. Sunt implicaţi mai mulţi membri de familie. Şi pe zona conjugală, pentru Lei, încă de la începutul anului sunt anumite probleme. Unii le tot amână, dar acolo este Saturn, deci dacă te aşezi la masa tratativelor până la urmă găseşti o soluţie şi nu trebuie să arunci în aer nici familie, nici căsnici. Până la urmă se pot găsi soluţii pentru că este şi Jupiter acolo. Pentru ei, Venus în tranzit mai lung intră pe Casa Sănătăţii, şi a serviciului, adică sunt Lei care îşi vor găsi soluţii medicale, dar pot schimba şi ceva în primăvara anului viitor în legătură cu serviciul lor, mai ales că urmează o perioadă de creştere pentru Lei din punct de vedere profesional şi trebuie să profite.

Horoscop noiembrie-decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Pentru zodia Fecioarei este foarte importantă comunicarea în perioda următoare. Ei, cu planeta Marte pe comunicare, s-ar putea să intre în tot felul de conflicte de comunicare. Dacă sunt avertizaţi şi ştiu că stau pe o energie mai agitată încearcă să mai lase de la ei. Nu trebuie să amplifici orice discuţie. S-ar putea să aibă discuţii şi cu şefii, şi cu colegii. Adică, sunt din mai multe locuri provocaţi şi îşi vor pune întrebarea dacă nu cumva cineva le face rău. Fecioarele vor începe o investigaţie din punctul acesta de vedere şi firul îi va conduce că acolo este sunt nişte forţe conjugate, care au complotat împotriva lor. Dar pentru ele, Venus intră pe o casă bună, în Capricorn, zodie compatibilă cu Fecioara şi asta înseamnă iubire, copii, sentimente, creativitate şi se pot destinde mult mai mult sau pot căuta soluţii. Această constrângere, şi asta o spun pentru toată lumea. Crucea fixă ce face, te strânge bine de tot, nu îţi mai dă soluţii pe anumite locuri ca tu să sublimi ceva bun din tine. Şi pentru Fecioare, ca şi pentru alte zodii, soluţia vine în perioada următoare de la Venus în Capricorn.

Horoscop noiembrie-decembrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Balanţă

Pentru zodia Balanţei, foarte multe preocupări despre bani. Balanţa este o zodie destul de cheltuitoare, poate să cheltuie foate mult. Aş spune, cu Marte, pot fi cheltuieli la care nu poţi renunţa, nişte facturi de plată care sunt destul de mari. Se creează nişte frustrări din acest punct de vedere pentru că vin şi sărbătorile de iarnă şi simt că depăşesc bugetul, dar sunt şi nişte mofturi, un fel de sarea şi piperul vieţii, adică nu pot să trăiesc fără anumite chestii care sunt de firmă. Venus intră pe Casa Casei, motiv pentru care unele dintre cheltuieli s-ar putea să fie realizate pentru a decora o casă, pentru a amenaja o casă. Poate că această casă le va aduce nişte bani în viitor sau poate fac o investiţie. Dar undeva în perioada asta cheltuielile sunt cam mari. Nu este o perioadă foarte bună pentru Balanţe pentru a călători în afara graniţelor ţării. Asta nu înseamnă că nu poţi să călătoreşti, poţi să călătoreşti. Planetele sociale, în continuare sunt foarte bune pentru zodia Balanţei, undeva din Vărsător îi ajută să găsească dragostea, căi de exprimare care să le ajute să fie transformate şi în bani, în bussiness-uri.

Citește mai mult pe ANTENA 3

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.