Magazin

Horoscop rune 14-20 februarie 2022, cu Mihai Voropchievici. Urmează o săptămână complicată

Horoscop rune 14-20 februarie 2022, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, darul runelor pentru cele 12 semne zodiacale.

Berbec

Berbecul trebuie să fie calm şi să se liniştească. Totul se rezolvă, dar trebuie să aibă răbdare. Surprizele plăcute vine doar pentru cei care ştiu să aştepte.

Taur

Taurii sunt puţin daţi peste cap pentru că nu ştiu dacă să înceapă sau nu. Săptămâna următoare pot începe o viaţă nouă. 

Gemeni

Intră într-o săptămână de protecţie divină. Sunt protejaţi împotriva tuturor răutăţilor, a oamenilor cu ochi cu deochi şi cu alte gânduri ascunse. Tot au fost încercaţi de la începutul anului. 

Rac

Racii sunt puşi pe scandal, dar pe un scandal mare. De multe ori, când nu le merg lucrurile, trebuie să dea vina pe cineva. Trebuie să se mobilizeze şi să mai tacă din gură şi să nu mai facă atât de mult scandal.

Horoscop rune 14-20 februarie 2022

Leu

Are o săptămână în care trebuie să aibă forţă şi tărie. Să treacă peste nişte probe şi încercări.

Fecioară

Fecioara este pusă sub semnul întrebări. Pot primi un adevăr foarte important, dar şi enervant.

Balanță

Este o săptămână în care Balanţele pot găsi răspunduri în situaţia în care veţi convoca un consiliu de familie. Multe lucruri au rămas în coadă de peşte. 

Scorpion

Veşti bune, cadouri surprize şi sume de bani importantă pentru Scorpioni.

Citește continuarea pe Antena 3

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.