Magazin

Horoscop rune 23-29 mai 2022 cu Mihai Voropchievici. Zodia care are numai de câștigat

Horoscop rune 23-29 mai 2022 cu specialistul în Numerologie, Mihai Voropchievici. Ce v-au rezervat astrele pentru această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut, sau de ascendentul tău. Unii nativi vor avea numai de câștigat, în timp ce alții vor întâmpina dificultăți în anumite situații.

Horoscop rune 23-29 mai 2022 cu Mihai Voropchievici

Numerologul a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru ultima săptămână din iunie 2022.

Zodia Berbec – este o săptămână bună pentru Berbeci care pot găsi rezolvarea problemelor, o rezolvarea care însă se va face cu ajutorul rudelor. Deci, doar cu ajutorul celorlalţi.

Zodia Taur – acești nativi simt nevoia de puțină acțiune. Ori își schimbă job-ul, ori locuința. Ceva important se va întâmpla în această săptămână.

Zodia Gemeni – este o săptămână în care acești nativi trebuie lăsați singuri pentru că se învăluie în mister, intră într-un colț de umbră.

Zodia Rac – acești nativi au mare chef de ceartă, sunt bătăioși în această săptămână. Runele îi sfătuiesc să fie temperați pentru că oricum vor câștiga.

Zodia Leu – cei născuți sub semnul zodiacal al Leului stau, în această săptămână, pe o pojghiță de gheață. Mare atenție!

Zodia Fecioară

Nativii zodiei Fecioară trebuie să se pregătească pentru o suită de schimbări majore. Se vor întâmpla lucruri importante pentru cei născuți sub acest semn zodiacal.

Zodia Balanță – nativii zodiei Balanță au o săptămână cu noroc. Voropchievici spune că Balanța a călcat pe Vunjo și câștigă pe toate planurile.

Zodia Scorpion – cei născuți sub semnul zodiacal al Scorpionului dau nas în nas cu o viață nouă și renasc din propria lor cenușă.

Zodia Săgetător – runele vă sfătuiesc să nu fiți îngrijorați cu privire la trecut și să vă pregătiți pentru o săptămână de succes.

Zodia Capricorn – capricornii au parte de o dragoste nouă, fierbinte şi pasională. Pentru cei tineri şi căsătoriţi.

Zodia Vărsător – pentru nativii zodiei Vărsător va fi o săptămână marcată de fertilitate și belșug.

Zodia Pești – acești nativi sunt puși pe scandal. Sunt pregătiți de luptă, dar runele spun că vor avea câștig de cauză fără să facă valuri.

Comments are closed.