Magazin

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul săptămânal 30 mai – 5 iunie 2022. Află ce zic runele pentru zodia ta!

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecul să rămână acasă în săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022, în aşteptarea unei schimbări foarte importante. O schimbare în familie.

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul este pus pe puţină ceartă în această săptămână. Vrea să susţină o bătălie. Runa îi spune că tot el va cunoaşte câştigul, dar să prefere pacea.

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Nativii din zodia Gemeni primesc o atenţionare foarte serioasă. În săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022, Gemenii trebuie să se mobilizeze cu toate forţele pentru a-şi consolida poziţia acasă, la serviciu sau în societate. Doar aşa vor triumfa.

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racii au un mesaj dublu. Primul mesaj se referă la faptul că trebuie să se relaxeze, iar al doilea spune că trebuie să nu se mai îngrijoreze de sănătatea unui membru din familie.

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul va afla un adevăr foarte important, care îi va marca viaţa. Este momentul adevărului pentru ei. Leul vrea schimbare, chiar dacă de multe ori nu îi prea place asta.

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara este pregătită să înceapă o viaţă nouă. Simte un fel de revigorare pe toate planurile. Îşi doreşte să se mai revigoreze.

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Aici avem simbolul uraganului. Să încerce să se controleze puţin. Să nu facă furtună din orice. Totul se va aranja de la sine.

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionii trec prin încercări în săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022. Trebuie să fie puternici şi să aibă forţă. Sunt puşi la încercare în săptămâna următoare.

Citește în continuare pe Antena 3

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.