Magazin

Horoscop rune 6-12 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Ce le așteaptă pe zodii în această săptămână

Specialistul în Numerologie prezintă horoscopul runelor în săptămâna 6-12 decembrie. Mihai Voropchievici îți spune ce ți-au rezervat runele pentru această perioadă și care sunt cele mai importante sfaturi din partea lor pentru fiecare zodie.

Horoscop rune 6-12 decembrie cu Mihai Voropchievici

Previziuni astrologice generale pentru toate zodiile. Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3 despre darurile runelor pentru cele 12 semne zodiacale.

Zodia Berbec

Trebuie să găsiți o abordare diferită la problemele care vă macină. Este o săptămână în care veți căuta și veți găsi răspunsul.

Zodia Taur

Pentru nativii zodiei Taur, aceasta este o săptămână de fertilitate și belșug în care toate visele lor se împlinesc.

Zodia Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt sfătuiți să renunțe la tonul de scandal și la atitudinea ofensivă și să-și consolideze poziția.

Zodia Rac

Pentru Raci va fi o săptămână în care se vor izola de oameni și de situații pentru a se concentra la problemele lor. Cu ajutorul forței divine, își vor limpezi mintea și vor găsi soluții.

Zodia Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt pregătiți să primească un mesaj. Urmează ceva foarte important care le poate schimba viața.

Zodia Fecioară

Și pentru Fecioare urmează o săptămână importantă în care vor afla un adevăr care vine cu mesaje asupra lor. Acest adevăr le poate marca viața sau o poate schimba.

Zodia Balanță

Se anunță o săptămână bună pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Balanței. Așteptați-vă la ceva frumos și lăsați grijile deoparte.

Zodia Scorpion

Nativii zodiei Scorpion merg pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Aveți grijă cum reacționați la ceea ce vi se întâmplă. Este o săptămână importantă.

Zodia Săgetător

Săgetătorii vor trece printr-o săptămână de foc. Le este recomandat să-și mențină calmul pentru că doar așa vor putea rezolva situațiile tensionate.

Zodia Capricorn

Capricornii au toate șansele să înceapă ceva nou, în această săptămână. Se anunță noi începuturi pentru acești nativi. Profitați din plin de această perioadă.

Zodia Vărsător

Sfatul runelor pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Vărsătorului este să aibă răbdare și să nu forțeze mâna norocului, mai ales când vine vorba despre relații de iubire.

Zodia Pești

Nativii zodiei Peșt sunt pregătiţi pentru o suită de schimbări majore care vor avea loc începând din această săptămână.

Comments are closed.