Magazin

Horoscop rune Mihai Voropchievici 30 august – 5 septembrie. Zodia care află un adevăr dureros

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru perioada 30 august – 5 septembrie. Ce vă rezervă runele pentru următoarea săptămână. Sunt previziuni pentru fiecare zodie în parte, tot ce trebuie să știi în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop cu Mihai Voropchievici 30 august – 5 septembrie

În cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, specialistul în Numerologie, Mihai Voropchievici a făcut previziuni legate de ce li se va întâmpla zodiilor săptămâna aceasta.

Zodia Berbec

Numerologul spune că săptămâna care urmează, nativii zodiei Berbec intră în protecție divină, în care toate problemele se vor rezolva cu bine pentru acești nativi.

Zodia Taur

Runele au două mesaje pentru cei născuți în zodia Taur. Primul îi îndeamnă să se relaxeze, iar cel de-al doilea să nu se mai îngrijoreze în ceea ce privește sănătatea unei rude, sau a unui prieten.

Zodia Gemeni

Gemenii au toate motivele să fie bucuroși pentru că săptămâna aceasta vor primi cadouri surpriză, sau chiar o sumă importantă de bani.

Zodia Rac

Racii vor face o călătorie spontană săptămâna aceasta. Chiar dacă nu au toate resursele necesare să plece la drum, cu încăpățânarea la purtător, își fac bagajele și se mișcă din loc.

Zodia Leu

Se anunță o săptămână grea, anevoioasă pentru cei născuți în zodia Leu și de aceea sunteți încurajați să vă păstrați calmul și să dați dovadă de tărie de caracter. Fiți puternici!

Zodia Fecioară

Și pentru nativii Fecioară se anunță o săptămână anevoioasă. Numerologul Mihai Voropchievici spune că va fi ca un uragan această săptămână și vă îndeamnă să rămâneți calmi.

Zodia Balanță

Balanțele pun, în sfârșit, toate armele pe masă și își rezolvă problemele din familie. Au avut o săptămână grea și acum a venit timpul pentru liniște.

Zodia Scorpion

Sfatul runelor pentru Scorpioni este să aibă răbdare să nu forțeze mâna norocului. Urmează lucruri frumoase în viața voastră, dar trebuie să aveți răbdare.

Zodia Săgetător

O săptămână plină de schimbări importante pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Săgetătorului. Cele mai mari schimbări apar chiar la începutul săptămânii, respectiv luni și marți.

Zodia Capricorn

Un adevăr important vor afla săptămâna aceasta nativii Capricorn. Ceva ce le va schimba viața. Runele spun că ceea ce ați făcut, aia veți primi înapoi!

Zodia Vărsător

Fertilitate și belșug pentru cei născuți în zodia Vărsător și care vor să-și mărească familia. Este o perioadă propice pentru astfel de planuri de viitor.

Zodia Pești

Peștii vor avea o săptămână grozavă. Runele anunță un nou salt rapid și calitativ în existența lor.

Comments are closed.