Magazin

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru Paște. Ce te așteaptă în weekendul 1-2 mai 2021

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut dezvăluiri interesante despre ce le așteaptă pe zodii în perioada 1-2 mai. Unele vor avea parte de surprize, de două zile extrem de interesante din toate punctele de vedere, în timp ce alți nativi se vor confrunta cu ceva probleme, chiar dacă este Paștele. Vezi ce au pregătit astrele pentru tine și dacă s-au aliniat în favoarea ta.

Zodia Berbec

Numerologul Mihai Voropchievici a anunțat la Antena 3 că Berbecii vor avea o săptămână plină de schimbări importante. Cei din această zodie trebuie doar să aștepte, pentru că universul are planuri importante pentru ei, deci nu trebuie să se grăbească, pentru că riscă să scape situația de sub control.

Zodia Taur

Taurul intenționează să se revigoreze din toate punctele de vedere. Simte nevoia pentru o schimbare, vrea să simtă cum e să iei totul de la capăt și să te pregătești pentru experiențe noi, la care nici măcar nu mai visai.

Zodia Gemeni

Urmează să se întâmple ceva interesant pentru Gemeni. Belșugul caracterizează cel mai bine următoarea perioadă pentru această zodie și lucruri noi sunt pe cale să se întâmple în viața nativilot dominați de această zodie.

Zodia Rac

Racul se găsește în postura de a face bagaje și de a pleca în lume. Este vorba despre o călătorie care îi va aduce numai beneficii, nici gând pentru a rezolva vreo problemă. Relaxați-vă, aveți doar de câștigat!

Zodia Leu

Leul va da lovitura zilele astea, când nici măcar nu se aștepta. Ar fi bine să țineți minte acestei zile, pentru că norocul nu va mai bate la poarta voastră prea curând și într-o astfel de măsură.

Zodia Fecioară

Fecioara are parte de două zile în care poate să susțină bătălii. Indiferent despre ce e vorba, poate aduce argumente și dovezi stabile, prin care își va demonstra nevinovăția în orice situație. Profită de aceste șanse!

Zodia Balanță

Balanțele vor avea parte de ceva schimbări, dar nu toate vor fi în favoarea lor. Trebuie să fiți pregătit pentru orice, pentru că universul nu vă întreabă atunci când acționează, deci nimic nu ar trebui să te mai uimească, ia măsuri preventive.

Zodia Scorpion

Scorpionul are două gânduri: ori să se mute de la locul de muncă, ori să schimbe locuința. Nu este nimic îngrijorător, pentru că știe ce are de făcut și nu va lua decizii greșite. Totul depinde de cât de mult își dorește să facă ceva, sigur va reuși dacă este determinat.

Zodia Săgetător

Săgetătorul va găsi în sfârșit răspunsul la multe întrebări pe care și le-a tot pus în ultima vreme și care nu îi dădeau deloc pace. A sosit momentul să clarificați multe aspecte care vă era străine. Discuțiile la serviciu și în familie nu lipsesc nici de 1 și 2 mai.

Zodia Capricorn

Capricornul trebuie să stea pe poziții, pentru că va primi un mesaj important pe care trebuie să îl recepționeze rapid. A mai primit mesaje până acum, dar nu a fost pe fază și le-a pierdut.

Zodia Vărsător

Vărsătorii au parte de două zile foarte bune. Sunt plini de mândrie după ce au primit veștile pe care le așteptau de mult timp. A primit din partea celor dragi puterea și sprijinul de care aveau nevoie pentru a trece peste o perioadă dificilă.

Zodia Pești

Peștii ar trebui să mai și acționeze, pentru că au pierdut destul vremea și timpul trece cum nu se gândesc. Schimbă tactica dacă vrei să vezi rezultate.

Comments are closed.