Magazin

Horoscop Saptamanal, 15-21 August 2022 prezentat de Astrolov – astrolog Lavinia Badea

Astrologul Lavinia Badea, fondatoarea proiectului Astrolov.ro, prezintă horoscopul săptămânii. Ce se întâmplă cu toate zodiile până duminică!

Berbec

Ai grija la ce spui si cui spui in aceasta saptamana. S-ar putea foarte bine sa ai suta la suta dreptate in ceea ce zici, dar s-ar putea ca momentul sa nu fie potrivit sau sa nu “citesti” prea bine oamenii. Abia spre finalul saptamanii iti este, din nou, favorizata comunicarea. Saptamana aceasta iti va oferi lectia de sincronizare si discretie pentru tine. Nu actiona din impuls – asteapta-ti timpul.

Taur

Vei avea mare nevoie si sa te bucuri de confortul casei, ca sa iti recuperezi energia. Poti sa te orientezi spre spiritualitate, rugaciune, poti sa ierti ceva din trecut. O sa fii melancolic si iti faci tot felul de ganduri. Invata sa te relaxezi! Spre finalul saptamanii, e favorizat sectorul banilor.

Gemeni

Aceasta ar putea fi una dintre cele mai sociabile saptamani ale anului. Totusi, vine si cu o veste complicata: nu te poti decide ce sa faci in aceasta saptamana, dar, sa fim seriosi, asta nu este ceva nou in lumea Gemenilor. Ai atat de multe oportunitati marete in fata ta, toate iti sunt oferite pentru a le cere. Acestea sunt lucrurile care te incurca si te fac sa ajungi sa nu mai faci nicio alegere. Ai mare nevoie de echilibru si de sprijin.

Rac

Saptamana ta se anunta a fi de invidiat in aproape toate modurile posibile. Exista o oportunitate care ti se ofera, iar asta te face sa te simti linistit, iubit si in siguranta. Energia pozitiva este centrata in principal in jurul carierei si ambitiilor tale. Nu ai de ce sa-ti faci griji in aceasta perioada, iar partea cea mai buna este ca totul este doar rezultatul muncii tale grele din ultima perioada.

Citește în continuare pe Astrolov.ro

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.