Magazin

Horoscop săptămânal 26 iulie – 1 august 2021. Impactul generat de Venus

Venus întră în zodia Leului, iar impactul va fi pe toate zodiile. Cel mai mare pericol îl reprezintă tensiunea ce se va acumula în cupluri!

Horoscop 26 iulie – 1 august 2021, Venus face ravagii în relații

Horoscop saptamanal 26 iulie – 1 august 2021. Zodiile vor primi o serie de surprize in perioada urmatoare – unele mai placute, altele mai neplacute.

BERBEC

Preocuparile legate de sanatate vor creste in perioada urmatoare. O serie de evenimente vor gravita in jurul tau, iar ipohondria va fi adevarata ta afectiune. Zile favorabile: luni si marti.

TAUR

Din cand in cand te izolezi de restul lumii sa iti faci ordine in ganduri, iar cei din jur te privesc ciudat pentru lipsa ta de comunicare. Continua-ti traseul cum crezi de cuviinta. Ai nevoie de o perioada in care sa cerni neghina de grau. Zile favorabile: miercuri si vineri.

GEMENI

Cuvintele de ordine pentru saptamana cuprinsa intre 26 iulie si 1 august sunt constrangere, neputinta, sabotaj. Cam asta vei simti de-a lungul si de-a latul celor 7 zile de foc. Zile favorabile: nu exista.

RAC

Anumite sentimente te vor face sa actionezi mai putin rational si asta va atrage cu sine o serie de consecinte nefaste mai ales din punct de vedere familial. Zile favorabile: luni si duminica.

LEU

Cheltuielile te vor avantaja in saptamana ce vine si vei beneficia de protectia astrelor. E foarte probabil sa gasesti o persoana cu care sa incepi o relatie de vis. Zile favorabile: joi si duminica.

FECIOARA

Oricate economii vei incerca sa faci, oricate permutari de bani vei avea in plan, mereu se va ivi un fapt neprevazut care iti va solicita bugetul. Zile favorabile: luni, sambata si duminica.

Horoscop saptamanal 26 iulie – 1 august 2021

BALANTA

Te vei radicaliza si vei fi un fel de nesuferit de serviciu pentru cei din jur. Te asteapta zile pline de tensiune. Zile favorabile: joi si duminica.

SCORPION

Te vei simti ceva mai neglijat chiar daca nu vei avea motive. Revin vechile mofturi si obiceiurile proaste cu care te faci popular atat de usor. Zile favorabile: luni si miercuri.

SAGETATOR

Intelegerea este cheia cunoasterii si tu realizezi asta mai ales in zilele de joi si vineri, adica pe 14 si 15 iulie. Zile favorabile: miercuri, joi, vineri si sambata.

CAPRICORN

Certurile cu prietenii vor fi inevitabile, mai ales daca e vorba despre sume de bani frumoase la mijloc. Regleaza-ti conturile, insa fara sa sari calul. Zile favorabile: luni si vineri.

VARSATOR

Dreptatea nu se cauta cu toporul in mana. Nu vei reusi sa obtii victorii daca nu folosesti aceleasi arme pe care le folosesc ceilalti, iar in cazul tau, toti se poarta cu manuse de catifea, chiar daca iti doresc raul. Zile favorabile: marti si duminica.

PESTI

Contextul economic din perioada urmatoare iti este favorabil. Iti vei consolida statutul social si vei reusi sa te integrezi mai bine in anumite cercuri. Zile favorabile: vineri si sambata.

Comments are closed.