Magazin

Horoscop săptămânal 30 mai-5 Iunie. Unele zodii se confruntă cu probleme pe toate planurile

Previziuni complete pentru toate zodiile în intervalul 29 mai-5 Iunie. Conform horoscopului săptămânal, vor urma 7 zile pline de surprize neplăcute pentru majoritatea nativilor. Vezi dacă te numeri printre norocoșii cărora le va merge mai bine.

Zodia Berbec

Săptămâna aceasta, berbecul va avea foarte multe de făcut. Urmează câteva zile pline de probleme și complicații, din care nu prea vor putea să iasă prea curând și care le vor provoca mult stres.

Vezi și: Zodiile cu două fețe. Ferește-te de acești nativi, pentru că sunt în stare de orice

Zodia Taur

Drumurile și agitația de la începutul lunii vă aduc și mai multă muncă decât pana acum. Săptămâna aceasta nu vă mai găsiți liniștea și stați mereu pe gânduri.

Te-ar putea interesa și: Cele mai posesive zodii. Lidia Fecioru ne avertizează: nu e de trăit cu ele!

Zodia Gemeni

Poate că ați amânat rezolvarea unei probleme importante de mult timp și acum a cam început să se agraveze. Depinde de voi cum vă puneți totul la punct.

Zodia Rac

Munciți mult, nu țineți cont de mese și de nimic și deja ați rămas fără energie. De asemenea, aveți grijă la sănătate, la sistemul imunitar, Pentru că nu dați randament dacă nu vă simțiți bine.

Zodia Leu

Săptămâna aceasta este potrivită pentru visuri mărețe și pentru a face imposibilul să devină posibil. Munciți la planurile voastre și concentrați-vă cel mai mult pe viitor.

Zodia Fecioară

Chiar de la începutul săptămânii vei simți o nevoie neînțeleasă de a te retrage din mijlocul grupului din care faci parte, dar spre finalul acesteia îți revii. Mereu ti-a plăcut să fii in centrul atenției.

Zodia Balanță

Zilele următoare sunt potrivite pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Fii mai atent la persoana iubită și la nevoile ei, asa cum este și ea la ale tale.

Zodia Scorpion

Nu există perioada mai bună pentru zodia ta decât acum. Ai parte de zile pline de reușite, în care tot ce îți propui va ieși bine și nimic nu îți va sta în cale.

Zodia Săgetător

În fiecare nouă zi ai programate activități de la care nu îți mai dorești să te retragi. Se pare, însă, că acum nu ai chef de nimic și simți nevoia să te relaxezi.

Zodia Capricorn

Capricornii sunt foarte liniștiti în perioada aceasta. Vor evita, în măsura în care se va putea, o confruntare directă sau un conflict Cu cei din jur.

Zodia Vărsător

Vărsătorii vor observa acum că cei din jur nu au o influență prea bună asupra lor. Vor începe să se îndepărteze de anumite persoane.

Zodia Pești

Sunteti foarte agitați perioada aceasta. Nu vă găsiți deloc liniștea și nimic din ce vă propuneți nu iese prea bine.

Comments are closed.