Magazin

Horoscop săptămânal 4-10 octombrie 2021. Ce te așteaptă în viața sentimentală și în carieră în funcție de zodie

Horoscop săptămânal. Care sunt previziunile astrelor pentru prima săptămână din luna octombrie. Se pare că apar noutăți pe toate planurile, dar mai ales în carieră și în viața sentimentală. Vă prezentăm previziunile pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul săptămânii 4-10 octombrie 2021

Iată previziunile generale pentru zodii. Află aici cum îți va fi săptămâna în funcție de semnul tău zodiacal.

Zodia Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec se anunță o săptămână furtunoasă la locul de muncă. Se vor da cărțile pe față, fiecare își va spune nemulțumirile, spre o mai bună colaborare, sau spre o despărțire definitivă.

Zodia Taur

Se anunță o săptămână intensă în ceea ce vizează relațiile personale. Sfatul astrelor este să dai dovadă de caracter și să ai răbdare. Apelează la diplomație în momentele sensibile și rezultatele vor fi spectaculoase.

Zodia Gemeni

În jurul tău se țes bârfe și foarte multe neadevăruri, dar tu trebuie să ții capul sus și să mergi înainte. Nu mor caii când vor câinii. Focusează-te pe ceea ce ai de făcut și nu te abate de la drumul tău.

Zodia Rac

Toate eforturile tale din această săptămână se concentrează spre îndeplinirea unui obiectiv măreț, iar voi știți că astfel de planuri devin realizabile dacă aveți răbdare și încredere.

Zodia Leu

Vei avea de confruntat niște păreri dure din partea unor rude și vei fi în situația de a evita un scandal de zile mari. Apelează la tactul diplomatic și treci peste ceea ce nu îți convine. Pur si simplu ai putea să te prefaci că nu auzi.

Zodia Fecioară

O săptămână ce începe bine, dar continuă cu turbulențe. Mai ales în sfera profesională veți avea de furcă într-o oarecare măsură, cu privire la un proiect complex. În plan personal sunteți pregătiți să faceți o investiție.

Zodia Balanță

Toată lumea trage de tine și tu nu mai știi pe unde să scoți cămașa. Încearcă să te detașezi de ce este în jurul tău și să te focusezi pe propriile probleme, pentru că ai destule și tu.

Zodia Scorpion

Primești o propunere de business din partea unei persoane care nu îți inspiră încredere. Ai vrea să accepți, pentru că este un proiect de afaceri care promite mult, dar în același timp te gândești la toate riscurile. Analizează bine!

Zodia Săgetător

Pentru acești nativi sunt posibile blocaje la locul de muncă. Nu-ți pierde cumpătul, ia-le pe rând și vezi unde este problema. Învață să lucrezi în echipă și o să vezi că îți va fi mai ușor.

Zodia Capricorn

Va fi o săptămână destul de grea pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Capricornului. Vor avea motive de iritare și inflamare pe care nu le vor putea evita, ci doar înfrunta pentru a ajunge la lumină.

Zodia Vărsător

Sfatul astrelor pentru cei născuți în zodia Vărsător este să evite discuțiile în familie. Nu aveți o energie bună și de aceea este bine să vă izolați de cei dragi, pentru că s-ar putea să iasă scântei.

Zodia Pești

Protejează-i pe cei dragi mai ales săptămâna aceasta. Ei au nevoie de tine și tu te vei simți bine numai dacă le vei fi alături cu toate resursele de care dispui.

Comments are closed.