Magazin

Horoscop SOLSTIȚIU de vară 2021. Influențe majore pentru zodii!

Soarele si Luna sunt sursa noastra naturala de lumina, cele mai luminoase astre ceresti. Ele sunt conducatoarele zilelor si noptilor.

Luni, 21 iunie 2021, Soarele a intrat in zodia Racului, unde va ramane pana in 23 iulie 2021. In emisfera nordica, Soarele aflat in Rac atinge punctul sau maxim din toata vara si are cea mai puternica lumina si caldura asupra tuturor. De indata ce Soarele rasare, ne simtim cu totii mai bine, suntem mai sociabili si viata pare mai promitatoare. In astrologie, Soarele determina cum ne simtim si ne exprimam in exterior.

Racul este planeta asociata cu emotiile, familia si casa. Astfel, Soarele in Rac ne incurajeaza sa ne ascultam de adevaratele sentimente si sa ne conectam cu sinele interior pentru a descoperi acolo care ne este adevarul.

Semnificatie Solstitiu de vara 2021 pentru noi?

Soarele si Luna sunt sursa noastra naturala de lumina, cele mai luminoase astre ceresti. Ele sunt conducatoarele zilelor si noptilor.

Luni, 21 iunie 2021, spunem Bun venit solstitiului de vara, momentul cand Soarele atinge varful maxim pe Cer. Inca de la solstitiul de iarna din decembrie, lumina Soarelui a inceput sa creasca zi dupa zi. Iar aceasta saptamana atinge punctul de jumatate fata de momentul cand Soarele era in Capricorn la solstitiul de iarna, un semn zodiacal care ne intreaba “Si acum ce mai urmeaza?”.

Fiecare zodie este afectată diferit, pe larg citiți aici: Horoscop solstițiul de vară 2021. Taurii își stabilesc noi intenții și dorințe, Fecioarele fac o schimbare legată de aspect

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.