Magazin

Horoscop special Mariana Cojocaru. Cele șapte planete retrograde ne schimbă radical viața

Mariana Cojocaru este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi de la noi din țară. De data aceasta vine cu informații prețioase pentru cei care cred în horoscop și țin cont de ceea ce spune acesta. Astfel, avertizează că urmează o perioadă cu multiple retrogradări, ceea ce va afecta semnele zodiacale.

Șapte planete retrograde

Mariana Cojocaru a anunțat că perioada următoare vine cu șapte planete retrograde care își vor pune amprenta asupra tuturor zodiilor. În următoarele zile vom avea parte de evenimente neplăcute, de multe probleme și trebuie să fim foarte atenți la tot ce se petrece în jurul meu.

„Mercur este retrograd, dar planete grele cum este Neptun retrograd în Pești, Uranus retrograd în Taur, planete care sunt sociale, politice, cu mișcări de masă, vin să ne pună pe gânduri”, a declarat Mariana Cojocaru.

Toate planurile se schimbă, nimic nu rămâne la fel. Majoritatea tensiunilor care apar sunt cele în plan sentimental. Ne vom confrunta cu tot mai multe discuții cu partenerul de viață și vom realiza că nu ne mai convin multe lucruri la acesta. Dacă până acum ne-a fost frică să recunoaștem că lucrurile nu mai merg bine, situația ne obligă acum să o facem.

Vezi și: Zodii urmărite de ghinion în 2022. Vor avea parte de zile grele în noul an

Retrogradarea și zodiile

Nativii ajung la epuizare. Au muncit prea mult în ultima perioadă, iar stresul deja începe să-i doboare. Nu se mai simt deloc bine din cauza problemelor și simt că cedează. Nu ar strica deloc ajutorul unui specialist, care să vă îndrume și să vă spună exact ce aveți de făcut pentru a vă schimba starea.

Citește și: Ora de iarnă 2021. Care sunt zodiile afectate de schimbarea orei

Unele zodii ajung la limita răbdării. Nu mai pot tolera nimic din ce nu le convine și nici nu mai au de gând. Au iertat prea mult, au fost rănite și acum pur și simplu nu vor să se mai lase prostite.

Mulți dintre noi se gândesc serios să facă schimbări în viața lor, mai ales în plan profesional. Nu îi mai satisface deloc locul de muncă și vor ceva mai bun. S-au săturat să meargă supărați la serviciu și speră că se va schimba ceva rapid, după acest eveniment astral.

 

Comments are closed.