Magazin

Horoscop special pentru a doua jumătate a anului 2022. Cum intră zodiile în 2023

Horoscop special pentru a doua parte a anului. Previziuni complete pentru toți nativii până la sfârșitul anului 2022. Vezi cum intri în 2023 în funcție de zodia pe care o ai. Urmează o perioadă plină de surprize.

Zodia Berbec

Finalul anului va fi pentru Berbeci unul benefic, mai ales din punct de vedere financiar și profesional. Luna a 8-a și a 9-a anului sunt cele mai bune pentru acești nativi, acum cunosc succesul cu adevărat.

Citește și: Marte intră în Berbec la 25 mai. Camelia Pătrășcanu spune care sunt zodiile afectate de tranzitul acestei planete

Zodia Taur

Taurii vor face unele schimbări importante în viața lor. Îți poți schimba jobul, e important să fii tot timpul în mișcare și să nu stai într-un loc în care nu te mai simți bine.

Vezi și: Zodiile care înșală cel puțin o dată într-o relație. Acești nativi nu pot să fie fideli niciodată

Zodia Gemeni

Astrele te îndeamnă să fii atent la partea financiară. Riști să faci achiziții care nu merită și care te vor lăsa cu un gol mare în buzunare. S-ar putea să-ți schimbi traiectoria în plan profesional foarte rapid.

Zodia Rac

Finalul acestui an îți aduce o mulțime de surprize. Îți pui mintea la contribuție și dai dovadă de creativitate, motiv pentru care totul va merge așa cum ți-ai propus.

Zodia Leu

Se concentrează prea mult anul acesta pe planul sentimental. Totuși, va veni un moment vor trebui să aleagă între bani și pasiune, la finalul anului. Ocupă-te mai mult de locul de muncă pe care îl ai.

Zodia Fecioară

Ești foarte muncitor, dar fii atent la investițiile în bani. Vara aceasta riști să pierzi sume mari din cauza aventurilor tale. Fii mai atent la achizițiile pe care le faci și la ieșirile cu prietenii.

Zodia Balanță

Anul a început bine pentru tine, dar vor scârțâi unele aspecte. Treptat, lucrurile vor intra în normal, dar abia la finalul anului. Până atunci, veți fi în continuă agitație și neliniște.

Zodia Scorpion

Vara aceasta radiezi din toate punctele de vedere. Finalul de an va fi unul foarte benefic, mai ales din punct de vedere intelectual, când îți vei pune în evidență toate abilitățile.

Zodia Săgetător

Spre finalul anului 2022, nativii în Săgetătorvor avea puterea de a se bucura de succesul celor din jur fără urmă de invidie. Învață să aprecieze și munca celorlalți, fără a se gândi la ei cu sentimente negative.

Zodia Capricorn

Se cere mai multă atenție la iubire, la relația de cuplu. În această perioadă vei fi aspru criticat pentru faptul că ești prea rece, dar vei încerca să îți revizuiești comportamentul față de persoana iubită.

Zodia Vărsător

Ce sădești acum, în 2022, vei culege în următorii ani. Investești sume importante în anumite proiecte, dar le-ai putea regreta. Totuși, se va dovedi că ai acționat exact așa cum trebuie.

Zodia Pești

Anul 2022 te ajută să-ți croiești un alt drum în viață. Cel pe care te afli acum nu te satisface deloc și sigur vei reuși să te redresezi și să ajungi în punctul în care vei fi mulțumit de tine.

Comments are closed.